Ahmet Bulut'tan Emre Çolak ve Arda Turan seferberliği!

Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Menajer Ahmet Bulut iki oyuncusu Arda Turan ve Emre Çolak'ın Galatasaray'a geri dönmesi için harekete geçti.

SPOR 09.12.2019, 11:37 12.01.2020, 20:52
Ahmet Bulut'tan Emre Çolak ve Arda Turan seferberliği!

Hürriyet'te yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımda devre arası transfer dönemi öncesi kulislerde hareketlilik yaşanmaya başladı. Galatasaray'ın iki eski oyuncusunun takıma geri döneceği iddia edildi.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’le arasındaki sorunları halleden Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan ile beraber Emre Çolak'ın yeniden İstanbul'a dönme ihtimali ortaya çıktı.

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan ile beraber Emre Çolak'ın da alt yapısından yetiştiği kulübüne geri dönmek istediği ifade edildi. Birleşik Arap Emirlikleri kariyerine son veren Emre Çolak'ın, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile sarı-kırmızılı takıma dönmek istediğini bildirdiği ileri sürüldü.

Bonservisi elinde olan Emre Çolak'la beraber Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüş ihtimali yüksek.  Menajer Ahmet Bulut, ligin ilk yarısının yaklaştığı bu günlerde sarı-kırmızılı yönetimle temasta bulunacak. İki isimle ilgili son karar Fatih Terim'den çıkacak.
 

Yorumlar (0)