Acun'dan transfer hamlesi! Gözünü kararttı!

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni sezonda takımını güçlendirmek için kolları sıvadı. Ozan Tufan konusunda Fenerbahçe ile anlaşan Acun'un, bir zamanlar Türkiye'de oynayan bir başka futbolcuyu daha kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

SPOR 08.06.2022, 11:06 08.06.2022, 13:21 Hakan Öksüz
Acun'dan transfer hamlesi! Gözünü kararttı!

Futbolda transfer sezonu yaklaştı, takımlar güçlerini artırmak için yarışa başladı. İngiltere Championship ekibi Hull City'nin yeni patronu olan Acun Ilıcalı da transfer çalışmalarına hız verdi.

Acun'un hedefi, yeni sezonda Premier Lig'e yükselmek. Dünyanın en popüler futbol liginde takımının yer almasını isteyen Acun, transferde gözünü kararttı.

Ozan Tufan konusunda anlaşma sağlanmıştı

Önceki günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile masaya oturan Acun, Ozan Tufan'ın transferi konusunda anlaşmıştı. Hull City'yi güçlendirmek isteyen Acun Ilıcalı'nın, bir zamanlar Türkiye'de de oynayan bir futbolcuyu listesine aldığı öne sürüldü.

Listede Michael Seri var!

İddialara göre Acun, 2019-2020 sezonunda Galatasaray'da forma giyen Jean Michael Seri'yi transfer etmek için kolları sıvadı. Acun Ilıcalı'nın, Ozan Tufan-Seri ikilisiyle Hull City orta sahasını güçlendirmek istediği kaydedildi.

Fulham ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Fildişi sahilli oyuncunun, Acun teklifine sıcak bakıp bakmayacağı merak ediliyor. Seri, bu sezon Championship'te bu yıl 90 puanla şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen Fulham'da top koşturdu.

Yorumlar (0)