Abdurrahim Albayrak sessizliğe büründü!

Süper Lig karşılaşmalarının ardından açıklamalarda bulunmayan Abdurrahim Albayrak'ın sessiz kalması camia tarafından merak edilmeye başlandı.

SPOR 28.10.2019, 16:23
Abdurrahim Albayrak sessizliğe büründü!

Süper Lig'de istediği performansı yakalayamayan ve geride kalan 9 haftada yalnızca 13 puan sahibi olan sarı-kırmızılı takımda tüm camiaya Fatih Terim’in planlarını merak ederken, tecrübeli hocanın 4-5 futbolcunun kadro dışı kalacağını açık açık söylemesi gözlerden kaçmadı. Dün akşam oynanan derbide net pozisyon yakalayamayan ve Belhanda, Mariano, Marcao, Feghouli’den istediğini alamayan Fatih Terim’in Çaykur Rizespor karşısında üstünü çizmiş oyuncularına forma vermeyeceği beklenirken, Galatasaray’ın bu karşılaşma öncesinde büyük değişiklikler yapacağı iddia ediliyor.

Geçen seozn galibiyet elde edilen ya da yenilgiye uğranılan karşılaşmaların ardından sık sık basın mensuplarına açıklamalar yapan Abdurrahim Albayrak’ın çok uzun zamandır Süper Lig karşılaşmaları sonrasında herhangi bir açıklamada bulunmaması merak konusu oldu. 22 Ekim tarihinde Real Madrid maçının ardından 1-0 skor hakkında yorumlarda bulunan ve Falcao’nun sakatlığı ile ilgili bilgiler aktaran Albayrak’ın derbi karşılaşmasının ardından açıklama yapmazken, sarı-kırmızılı yönetimin ‘suspus’ tavrının Fatih Terim’i rahatsız etmeye başladığı bilgisi aktarıldı.
 

Yorumlar (0)