A Milli Takım aday kadrosu açıklandı, kadroda 2 sürpriz isim!

A Millî Takımımızın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde karşılaşacağı Hollanda, Norveç ve Letonya’yla maçlarının aday kadrosu açıklandı. Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar ilk kez milli takımda.

SPOR 19.03.2021, 15:10
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı, kadroda 2 sürpriz isim!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada A Milli Futbol Takımımızın, 24 Mart’ta Hollanda, 27 Mart’ta Norveç ve 30 Mart’ta Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

6 günde 3 maç

Futbol federasyonundan yapılan açıklamada milli takım aday kadrosu açıklanırken, Dünya Kupası eleme maçlarında karşılaşacağımız Letonya ve Hollanda maçlarının tarihi ve saati de açıklandı.

24 Mart Çarşamba günü saat  20.00’de Hollanda ile karşılaşacak milli takımımız, 30 Mart Salı günü ise saat 21.45’te Letonya ile mücadelece edecek. Her iki maç da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar ilk kez milli oluyor

TFF tarafından yapılan açıklamada bu karşılaşmaların aday kadrosunun da belli olduğu açıklandı. Buna göre milli takım aday kadrosuna davet edilen Taylan Antalyalı ve Halil Akbunar, Teknik Direktör Şenol Güneş’in şans vermesi hâlinde ilk kez milli takım forması giyecekler.

Milli Takımızın aday kadrosu şu şekilde;

Kaleciler: Altay Bayındır, Mert Günok, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır. 

Defans: Umut Meraş, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral,  Nazım Sangare, Ozan Kabak, Caner Erkin.

Orta saha: Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Okay Yokuşlu, Dorukhan Toköz, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Halil Akbunar, Deniz Türüç

Forvet: Cenk Tosun, Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Enes Ünal.

Yorumlar (0)