40 saniye bir servete mal oldu!

Conor McGregor'ın tarihi karşılaşmada Donald Cerrone'yi 40 saniyede nakavt ettiği maç, sosyal medya fenomeni milyarder Dan Bilzerian'a bir servete mal oldu.

SPOR 20.01.2020, 15:20 20.01.2020, 15:47
40 saniye bir servete mal oldu!

İrlandalı UFC dövüşçüsü Conor McGregor, 1.5 yıl sonra ringlere döndüğü ilk karşılaşmasında Amerikalı ‘Kovboy’ lakaplı rakibi Donald Cerrone’ni kısa sürede nakavt etti. Şampiyon dövüşçü, Las Vegas T Mobile Arena’da gerçekleştirilen dev maçta Amerikalı rakibi Donald Cerrone’ni 40 saniyede nakavt etti. Tarihe geçen bu karşılaşmanın mağlup olanı yalnızca Donald Cerrone değildi. Sosyal medya fenomeni Dan Bilzerian da gecenin kaybedeni oldu. Dan Bilzerian, 40 saniyede yaklaşık 900 bin dolar kaybetti.

Karşılaşma öncesi Instagram hesabından bir paylaşım yapan Dan Bilzerian, oynayacağı paraları gösterdi. Yaptığı bahsin rakamını açıklamayan Dan Bilzerian, para miktarını sosyal medya kullanıcılarının tahminine bıraktı. Sosyal medya kullanıcıları da paralar üzerinden bir tahminde bulunarak, bahsin yaklaşık 900 bin dolar olduğu kanısına varıldı. Yüzlerce doları vatandaşı Donald Cerrone’ye basan Dan Bilzerian, 40 saniyede küçük bir servet kaybetti.

Mücadeleyi en ön sıradan takip eden Dan Bilzerian, 40 saniyede kaybettiği inanılmaz miktardaki paraya rağmen gecenin tadını çıkarmayı sürdürdü. Morali hiç bozulmayan Dan Bilzerian, eğlenmeye devam etti.

Yorumlar (0)