Turgut Altınok: ‘Yavaş'la beraber Ankara karanlığa gömüldü’

AK Parti Ankara Büyükşehir (ABB) Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Keçiören ilçesinde Kırşehir Kaman Meşeköy Derneği’ne düzenlediği ziyarette, Mansur Yavaş ile beraber Ankara’nın karanlığa gömüldüğünü iddia ederek mevcut yönetimi eleştirdi.

SİYASET 24.03.2024, 17:37 24.03.2024, 18:03 Buse Önder
Turgut Altınok: ‘Yavaş'la beraber Ankara karanlığa gömüldü’

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Keçiören ilçesinde Kırşehir Kaman Meşeköy Derneği'ni ziyaret etti ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde halkı sandığa davet ederek, "Yavaş'la beraber Ankara karanlığa gömüldü. Ne yapacağız 31 Mart'ta; Ankara'nın ışıklarını yakacak mıyız?" ifadeleriyle seçim öncesi halka çağrıda bulundu.

Keçiören ilçesinde devam eden hizmetlerin önemine vurgu yapan Altınok, "Keçiören'in parklarında, sokaklarında huzur olmalı. Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayalleri yetişmez." şeklinde konuştu. Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mali durumuna da dikkat çeken Altınok, "Bütün Türkiye, Atatürk Cumhuriyet Kulemize hayran. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde borçtan başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

‘PKK’lı sitelerine haber yaptırıyorlar’

Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın ekibinin PKK terör örgütüyle iş birliği yaptığı iddiasında bulunarak sert açıklamalarda bulundu. Altınok, "Sayın Yavaş'ın basın danışmanı mıdır nedir, PKK'lı sitelere 'Altınok'un aleyhinde haber yapın' diye talimat veriyor. Bunların hepsi belli. Bir tanesini cezaevine attılar. Bunlar, PKK'lı hesaplar. Türkiye Cumhuriyeti'ne söven, Cumhurbaşkanımıza, Atatürk'e söven, bayrağımıza söven hain sitelere para veriyor. PKK'lı sitelere ABB'nin parasını veriyor" şeklinde konuştu.

‘Bunlar makam için her şeyini satan insanlar’

Altınok, bu iddialarını daha da ileri götürerek, "Bunlar, makam için her şeyini satan insanlar. Soygun düzeni, Altınok'un karşısında. Karşımızda rant imparatorluğu var karşımızda. Altınok, soygun çetelerinin adayı değil. Soygun düzeninin korkusu şu; 'Altınok gelirse Ankara'daki soygun dönemi biter; Ankara'nın sahibi biziz' diyorlar. Yüzlerinde bir maske var. Yavuz hırsız ev sahibini bastırmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)