Tunceli’ye giden İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na gönderme: Sizden habersiz geldim!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son günlerde arasının açık olduğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’ye ziyarete gitti. Kameralar önünde Kılıçdaroğlu’nu arayan İmamoğlu, "Genel başkanım cep telefonunuzu aradım ama yanıt vermedi. Sizden habersiz Tunceli'ye geldim" şeklinde konuştu.

SİYASET 08.08.2023, 11:15 08.08.2023, 12:21
Tunceli’ye giden İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na gönderme: Sizden habersiz geldim!

Tunceli'de bazı temaslarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "değişim" tartışmaları dolayısıyla arasının açık olduğu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kameraların önünde telefon görüşmesi yaptı. Kılıçdaroğlu'nu arayan İmamoğlu, "Genel başkanım cep telefonunuzu aradım fakat ulaşamadım." dedi. Telefonu kapattıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile devamlı görüştüklerini belirterek, "Sokağın başında genel başkanımızı aradım, 'Sizden habersiz Vallahi Tunceli'ye geldim, bilginiz olsun' dedim" şeklinde konuştu.

Şehri karış karış gezdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tunceli’nin ilçelerindeki Alevi inanç merkezlerini ziyaret etti. Şehri karış karış gezen İmamoğlu, ziyaretlerinin ardından kent merkezine geldi.

İmamoğlu’na eşi de eşlik etti

İmamoğlu'na Tunceli ziyareti kapsamında eşi Dilek İmamoğlu ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da eşlik etti. İmamoğlu, esnaf ziyaretleri esnasında Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yaptı.

"Aradım ama cevap vermedi"

Kameralar önünde Kılıçdaroğlu’nu arayan İmamoğlu, "Genel başkanım cep telefonunuzu aradım fakat cevap vermedi. Vallahi biz Tunceli'deyiz, burada memnunuz, ziyaretlerimizi yapıyoruz. Dilek ile buradayız. Yarın da sizinle konuştuğumuz ama bir türlü gidemediğimiz Nazimiye'de yaptırdığımız konukevine gideceğiz. Orayı da ziyaret edeceğiz. Düzgün Baba’ya da ziyarete gidip, sonra inşallah dönüş yapacağız. Buradan bir isteğiniz var mı? Benim buraya dördüncü gelişim. Zaten burayı çok seviyorum. Fakat bu sefer daha önce gitmediğim Gözeler'in kaynağına gittik" şeklinde konuştu.

"Sizden habersiz Tunceli’ye geldim"

Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin sonrasında Tunceli Kent Meydanı’nda kısa bir konuşma gerçekleştiren İmamoğlu, "Az önce sokağın başında Sayın Genel Başkanımızı aradım. 'Vallahi sizden habersiz ben Tunceli'ye geldim. Sizin de bilginiz olsun' dedim. Ben, sizin selamlarınızı ilettim. Onun da sizlere çok selamı var. Bunu da iletmiş olayım" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)