Sinan Oğan: Seçmen tabanımızı ikna etmeniz gerekecek

Twitter'dan bir paylaşımda bulunan Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, hakkında ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. İkinci tura kalamamaları halinde kendi seçmen tabanlarının ikna edilmesi gerekeceğini kaydeden Oğan, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı'nın seçmenlerine seslendi.

SİYASET 13.05.2023, 16:02 13.05.2023, 17:57 Hakan Öksüz
Sinan Oğan: Seçmen tabanımızı ikna etmeniz gerekecek

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, alacağı bazı tekliflere göre ikinci turda destekleyeceği adayı açıkladığına yönelik bir video, sosyal medyada paylaşıldı. Sinan Oğan, dün akşam katıldığı bir televizyon programında, kendisi hakkında haksız ithamlarda bulunulduğunu belirtti.

"Hiçbir ittifaka geçmeyeceğim"

Diğer ittifaklara geçmekle ilgili bir şey söylemediğini kaydeden Oğan, "Şimdi ben böyle bir şey söylersem insanların bana oy vermeleri için gerekçe kalır mı? Seçimde iddialıyım ben. Seçime bir gün kalmışken böyle bir şey söyleyerek kendi ayağıma sıkar mıyım? Hayır, yazılanların hepsi yanlış. Hiçbir ittifaka geçmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

"Şimdi küstürdüğünüz seçmen tabanını..."

Sinan Oğan, kendisine yönelik eleştirilerin devam etmesi üzerine bu kez Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Daha önce yaptığı bazı konuşmaların bağlamından koparılarak servis edildiğini kaydeden Oğan, "Eğer ilk turda elenirsek, ikinci turda bizim seçmen tabanımızdan da oy isteyeceksiniz. Şimdi küstürdüğünüz seçmen tabanını ikinci turda ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar (0)