Sarıgül, 'gölge maliye bakanı'nı duyuracakları tarihi açıkladı

Mustafa Sarıgül, "Bir sonraki hafta tam bu saatlerde İstanbul'da gerçekleştireceğimiz bir toplantıyla uzun senelerden bu yana Devlet Planlama Teşkilatı'nda görev yapmış, çok sayıda başarısı olan 'gölge maliye bakanımızı' halkımızla buluşturacağız. " dedi.

SİYASET 09.01.2022, 20:20
Sarıgül, 'gölge maliye bakanı'nı duyuracakları tarihi açıkladı

Türkiye Değişim Partisi lideri Sarıgül, Adana'da düzenlenen partisinin 1'inci Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, partisinin kuruluşunun üzerinden 1 seneyi aşkın bir süre geçtiğini kaydetti.

"Türkiye'nin her yerinde örgütlendik"

Kısa bir süre içinde büyük başarılara elde ettiklerini söyleyen Sarıgül, "Yüz binlerin sesi olduk, ilerleyen dönemde milyonların sesi olacağız. Milyonların umudu olacağız, nefesi olacağız. Türkiye'nin birçok köşesinde teşkilatlarımız kuruldu. Şimdi bu teşkilatlarımızı daha kuvvetli bir hale getirmenin vakti geldi. O teşkilatlarımız daha kuvvetli olacak." şeklinde konuştu.

TDP'nin bir sığınma noktası olduğunu ifade eden Sarıgül, tarihin çok yakın bir zamanda kendilerinin muhalefette dile getirdiklerini değil, iktidardaki icraatlarını yazacağını belirtti.

"Gölge maliye bakanımızı açıklayacağız"

Sarıgül, ülkemizde hiçbir muhalefet partisinin yapamadıklarını kendilerinin yapacağını söyleyerek, şöyle konuştu:

"Bir sonraki hafta tam bu saatlerde İstanbul'da gerçekleştireceğimiz bir toplantıyla uzun senelerden bu yana Devlet Planlama Teşkilatı'nda görev yapmış, çok sayıda başarısı olan 'gölge maliye bakanımızı' halkımızla buluşturacağız. Partimizde 'Ben her şeyi biliyorum.' diye bir şey yok. Bizim hedefimiz en iyi bilenlerle yol yürümek. Başarı için kadro, proje ve lider gerekiyor."

“250 sene yetecek önemli gaz damarı buldular”

Kazakistan’daki son duruma ilişkin olarak Sarıgül, şu ifadeleri sarf etti:

“Kazakistan üzerinde oyunlar oynanıyor. Ülkenin yeraltı kaynakları oldukça zengin. Araştırma yaptılar, 250 yıl yetecek kadar doğal gaz damarı buldular. ABD, İsrail ve İngiltere hemen devreye girdi. Ülkemiz üzerinde, Türk ülkeleri üzerinde oynanan oyunları bozan bir TDP olacak. Türklerin üzerinden elinizi çekin."

"Yalnızca faturalar ve zamlar konuşuluyor"

Art arda gelen zamları da eleştiren Sarıgül, son dönemlerde Türkiye'de yalnızca faturaların ve zamların konuşulduğunu ifade etti.

Sarıgül, ülkemizde çok sayıda engelli bireyin bulunduğunu, bu sebeple iktidarlarında 'Engelliler Bakanlığı'nın kuracaklarını da sözlerine ekledi. 









Yorumlar (0)