Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler

Mehmet Özhaseki, “Neyse ki bizim iktidarımızda salgına yakalandık. Ya Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidarda olduğu bir dönemde salgına yakalansaydık? O zaman halimiz ne olurdu? Bunu bir düşünün." dedi.

SİYASET 21.06.2022, 00:01
Özhaseki'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler

AK Parti İzmit İlçe 66'inci Danışma Meclisi Toplantısı, Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

"''Bu delikanlının yüzünde nur var' demiştik..."

Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Yeter ki sizler arkamızda olun, biz her engeli aşarız. 90'lı senelerin başında ticaret yapıyordum ve vakıf başkanıydım. İstanbul'da yemek yediğimiz esnada uzun boylu bir delikanlı yanımıza geldi. O kişi Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dı. Davasını ve derdini bizlere anlattı. Kalktıktan sonra herkes 'Bu delikanlının yüzünde nur var.' dedi. Rabbim bizi iyilerle beraber etsin." şeklinde konuştu.  

“Neyse ki bizim iktidarımızda salgına yakalandık"

Cumhuriyet dönemindeki tüm hükümetlerden çok daha başarılı olduklarını savunan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve çok sayıda Allah dostunun başlattığı mücadele bugünlere dek geldi. Çok başarımız var, hepsi için şükrediyoruz. Cumhuriyet tarihinde AK Parti hükümeti gibi bir hükümet yok. Neyse ki bizim iktidarımızda salgına yakalandık. Ya Kemal Kılıçdaroğlu'nun iktidarda olduğu bir dönemde salgına yakalansaydık? O zaman halimiz ne olurdu? Bunu bir düşünün. Savunma sektöründe 75 milyar dolarlık projemiz var. Teröristlere nefes aldırmıyoruz. Bu listeyi sabaha dek saysak bitmez." dedi. 

"Vesayetçileri toprağa gömen Sayın Cumhurbaşkanımızdır"

Sıradan bir siyasi parti olmadıklarını ve vesayetçi yapıya karşı mücadele ettiklerini söyleyen Özhaseki, “AK Parti göreve gelene değin seçilmişlere dünyayı dar eden vesayetçiler vardı. Seçilmişlerin başına çorap örmek amacıyla hazır vaziyette bekliyorlardı. Türkiye'yi yönetilemez gale getiriyor, darbe yapıyorlardı. Bu yapı her dönemde görüldü. Tüm siyasiler bunu biliyordu fakat hiçbirinin kuvveti onlara yetmiyordu. Vesayetçileri toprağa gömen Sayın Cumhurbaşkanımızdır. 15 Temmuz 2016 gibi bir gecede lanetli kişiler ortaya çıktı. Neyse ki Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Bahçeli ve sizler vardınız. Bir sıradan bir siyasi parti değiliz. Bizim tarihe ve ümmete karşı sorumluluklarımız var." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)