Muharrem İnce'den, gözaltındaki amirallere ilişkin sert açıklama

CHP eski milletvekillerinden Muharrem İnce, bildiri yayınlayan amirallerin haksız bir şekilde gözaltında tutulduğunu söyleyerek gözaltındaki amirallerin derhal serbest bırakılmasını talep etti. 

SİYASET 10.04.2021, 13:04 11.04.2021, 12:18
Muharrem İnce'den, gözaltındaki amirallere ilişkin sert açıklama

Emekli amirallerin gece yarısı yayınladığı bildirinin yankıları sürerken Muharrem İnce’den, konuya ilişkin bir açıklama geldi.

“Derhal serbest bırakılmalı”

Darbe iddialarının yöneltildiği bildiriye ilişkin hükümet ve muhalefet kanadından farklı tepki ve açıklamalar gelirken Muharrem İnce, bugün resmi Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

CHP’den istifa eden ve Memleket Hareketi adını verdiği hareketi partileştirme faaliyetlerinde devam eden Muharrem ince, amirallerin gözaltında tutulmasına sert tepki gösterdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bildiriden mağduriyet ve darbe iması çıkarma çabasına girenlerin, söz konusu bildirinin tarihini, saatini ve başlığını değiştirerek yayınlayanlara ilişkin işlem yapması gerektiğini söyleyen Muharrem İnce, bunu bir kumpas olarak nitelendirdi. Muharrem İnce, yaptığı paylaşımında sözlerini, günlerdir gözaltında bulunan emekli amirallerin derhal serbest bırakılması gerektiğini söyleyerek tamamladı.

Yorumlar (0)