Memleket Partisi'nde deprem! İstifa edip o partiyi destekleyecekler

Memleket Partisi Kahta İlçe Başkanı Muzaffer Yıldız yaptığı açıklamada yönetimle birlikte istifa edeceklerini açıkladı. Yıldız, 14 Mayıs'taki seçimlerde AK Parti'yi destekleyeceklerini duyurdu.

SİYASET 12.05.2023, 14:25 14.05.2023, 09:55 Şeyda Gül
Memleket Partisi'nde deprem! İstifa edip o partiyi destekleyecekler

Memleket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Yıldız, Genel Başkan Muharrem İnce’nin kaset kumpasıyla Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek zorunda bırakıldığını belirtti. Gelinen noktada ülkenin geleceği ve halkın huzuru noktasında ciddi endişeler taşıdığını ifade eden Yıldız, “Hem Adıyaman olarak hem de ülke olarak gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz” dedi.

Depremden sonra Adıyaman ve ilçeleri için yapılacak çok şeyin olduğunu ifade eden Yıldız, bölgenin sahip olduğu tarihi dokusu, sanayisi ve tarımı ile çok daha fazlasını hak ettiğini söyledi. Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumun farkında olduğunu belirten Yıldız, bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte dürüst ve ilkeli bir duruş sergileyerek istifa etme kararı aldıklarını açıkladı.  Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin kaset kumpaslarıyla Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek zorunda bırakıldığının altını çizen Yıldız, “Çok büyük ideallerle yaklaşık bir yıldır kurucu ilçe başkanlığını yürüttüğüm Memleket Partisi Kahta ilçe başkanlığından, yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber istifa ediyoruz” dedi.

Ak Parti’ye destek

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Memleket Partisi’ni desteklemeyeceklerini açıklayan Yıldız, istifa ettiği diğer arkadaşlarıyla birlikte AK Parti’ye destek vereceklerini duyurdu. Yıldız, undan sonraki süreçte Adıyaman’ın gelişmesi ve hak ettiği değeri bulması için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarının altını çizdi.

Yorumlar (0)