Kılıçdaroğlu’ndan Tıp Bayramı’nda sağlıkçılara söz…

CHP lideri Kılıçdaroğlu 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle yaptığı sosyal medya paylaşımında sağlık çalışanlarına minnettarlığını sunarak, çalışma koşullarının her anlamda iyileştirileceği bir ortam oluşturmanın sözünü verdi.

SİYASET 14.03.2021, 12:24 15.03.2021, 09:30
Kılıçdaroğlu’ndan Tıp Bayramı’nda sağlıkçılara söz…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramı için açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya üzerinden sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Kılıçdaroğlu, “Hayatlarımızı emanet ettiğimiz sağlıkçılarımıza söz vermek istiyorum. Çalışma koşullarınızı iyileştireceğiz. Can güvenliğinize dair bir endişe duymadan ve emeğinizin karşılığını hakkıyla aldığınız bir sistemi inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Öncelikli görevimiz…”

Kılıçdaroğlu, “Vatandaşımızı koruyan ve sağlık emekçilerimizi onurlandıran bir güçlü sosyal devleti birlikte oluşturacağız.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu bizim ilk görevimizdir. Bu vesileyle kendi nefesinden başkalarına nefes olmak için vazgeçen sağlık emekçilerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.

“Sağlıkçılarımızın bayramı kutlu olsun”

Bir canı yaşatmak sorumluluğuyla hareket eden, emeği, iyiliği, umudu ve dayanışmayı yaşatmaktan vazgeçmeyen bütün sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”

Yorumlar (0)