Kılıçdaroğlu, ''İktidara gidecek yolun formülünü veriyorum" dedi

Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarıyla yaptığı toplantıda yaptığı açıklamalarda, partiyi iktidara taşıyacak formülün, güç, eylem ve söylem birliği olduğunu kaydetti.

SİYASET 10.09.2020, 20:31 11.09.2020, 00:11
Kılıçdaroğlu, ''İktidara gidecek yolun formülünü veriyorum" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Basın Birimi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, CHP il başkanlarıyla bir video konferans görüşmesi yaptı.

İl başkanlarının parti üyesi olmadığı yerlerde partiye üye kaydetmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, eğer bu yapılırsa sonuç alınabileceğini kaydetti.

"İktidara geleceğiz" mesajı

CHP'nin hızla iktidara gittiğini ve tüm il başkanları tarafından bu heyecanın hissedilmesi gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, herkesin "iktidara yürüyen bir il başkanı" edasıyla çalışmasını talep etti.

Son yerel seçimde seçimi az bir farkla kaybettikleri yerlerde daha da çalışmaların yoğunlaştırılmasını talep eden Kılıçdaroğlu, "Az oyla kaybettik, demek ki orada bir tabanımız oluştu. O tabanı diri bir şekilde tutup oralara ağırlık vermek lazım.'' dedi.

"Söylem ve eylem birliği yapmalıyız"

Kılıçdaroğlu, "Bir elin nesi var iki elin sesi var. Güç, eylem ve söylem birliği yapmalıyız. Bunu yaparsak başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

"Performans kriterlerimiz olacak"

İl başkanları için performans kriterleri olacağını kaydeden Kılıçdaroğlu, her il başkanı için belirlenen kriterlerde performans gösterip göstermediğinin inceleneceği ve buna göre bir yol haritası çizileceğini kaydetti.

Yorumlar (0)