İmza çağrısı yapan Özdağ'dan "sığınmacıları gönderme" sözü

Esenyurt İlçe Seçim Kurulu'na gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 100 bin imzaya ulaşabilmesi için destek istedi. Sadece İstanbul'da 4 milyon sığınmacının yaşadığını kaydeden Özdağ, "Gerekirse zor kullanarak 1 yıl içinde hepsini göndereceğiz. Bunu bizden başka söyleyen yok." diye konuştu.

SİYASET 25.03.2023, 15:00 27.03.2023, 09:32 Hakan Öksüz
İmza çağrısı yapan Özdağ'dan "sığınmacıları gönderme" sözü

Ata İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın 100 bin imzaya ulaşabilmesi için çağrıda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Esenyurt İlçe Seçim Kurulu'na gelerek kampanyaya destek verdi. 

"100 bin imzaya ulaşmalıyız"

İmza çadırının önünde gazetecilere demeç veren Özdağ, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlerde Sinan Oğan'a destek vermek gerektiğini belirterek, "Bunun için 100 bin izaya ulaşılması gerekiyor. Sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi için Sinan Oğan aday olmalı. Bunun için sizlerden imza desteği bekliyorum." dedi.

"Gerekirse zor kullanarak 1 yıl içinde göndereceğiz"

İstanbul'da yaklaşık 4 milyon sığınmacının bulunduğunu vurgulayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sadece Esenyurt'taki sığınmacı sayısı 300 bini aştı. Bu kişilerin ülkelerine gönderilebilmesi için Sinan Oğan'a imza verin. Bu sığınmacıların gerekirse zor kullanılarak 1 yıl içinde ülkelerine gönderileceği sözünü bizden başkası vermiyor. Sadece Ata İttifakı, bu sözü güçlü şekilde tekrarlıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)