EYT'liler siyasi parti kurdu!

EYT'liler "Umut" isimli siyasi bir parti kurdu. 

SİYASET 05.08.2020, 10:49
EYT'liler siyasi parti kurdu!

EYT'lilerin (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sayısı 6 milyondan fazla...

EYT'liler (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) Türkiye'deki siyasi partilere bir yenisini daha ekledi. Kurulan partinin adı ise "Umut" olarak belirlendi. 

Umut Partisi'nin yöneticileri tarafından İçişleri Bakanlığına 14 Nisan'da ilk başvurulara gerçekleştirildi.

Faaliyete resmi olarak başlayan partinin genel başkanı ise Abdülkadir Bozkurt oldu. Söz konusu parti, EYT'lilerin (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) problemlerini çözüme kavuşturabilmeyi temel amaç olarak belirledi. 

Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt, EYT'lilerin (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) sesi olabilmek için mücadele ettiklerini kaydetti.  Bozkurt, parti kurucuları arasında mağdur olan EYT'lilerin (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) bulunduğunu ifade etti.

Haksızlığa uğrayan bütün insanların seslerini duyuracaklarını aktaran Bozkurt, kamu yönetiminde kritik bir revizyona gidileceğini söyledi. 

Fuzuli kamu harcamalarının sınırlandırılacağını belirten Bozkurt, tüm makamlarda liyakate önem verileceğini, adam kayırma ve torpilin asla gerçekleştirilmeyeceğini ifade etti.

Bozkurt, kamuda etik prensiplerin ortaya konacağına dikkat çekerek, bu nedenleri göz önünde bulundurarak Umut Partisi'ni kurduklarını aktardı.  

Yorumlar (1)
Yavuz akkaya.. 4 yıl önce
Hayırlı olur inşAllah.