Erdoğan seçmenlere seslendi: “Kendilerine şu soruları yöneltmeliler”

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "28 Mayıs günü sandığa giderek tercih yapacak olan bütün kardeşlerimden, kendilerine şu soruları samimiyetli bir şekilde yöneltmelerini istirham ediyorum.” dedi.

SİYASET 22.05.2023, 10:25 22.05.2023, 11:11
Erdoğan seçmenlere seslendi: “Kendilerine şu soruları yöneltmeliler”

Sosyal medya hesabı üzerinden 28 Mayıs seçimlerine dair paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Rekor oy alacağız” ifadesinde bulundu.

“Her yolu meşru gören kişilerin siyasi ahlakına güven duyulur mu?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımından öne çıkanlar şu şekilde: "28 Mayıs günü sandığa giderek tercih yapacak olan bütün kardeşlerimden, kendilerine şu soruları samimiyetli bir şekilde yöneltmelerini istirham ediyorum.

Seçim öncesinde bedava ev vaadinde bulunup, daha sonrasında depremzedelerimizin kaldıkları yerlerden çıkarmaya kalkanlara güvenilir mi?

Ne siyasi ne de bürokratik yaşantısında ülkeye herhangi bir hayrı olmayan bir kişiden bu millete yarar gelir mi?

17-25 Aralık darbe girişiminde FETÖ’cüler ile beraber hareket ettiğini kendi ağzıyla itiraf eden bir kişiye güven duyulur mu?

Meydanlara çıkarak 6-8 Ekim hadiselerinin azmettiricilerini cezaevinden çıkarma sözü verenlerin terörle mücadelede bulunması beklenebilir mi?

Rakiplerini yarış dışı bırakmak adına kaset, baskı, tehdit ve şantaj gibi her seçeneği meşru gören kişilerin siyasi ahlakına güven duyulur mu?

Dün ak dediği şeylere bugün kara diyen bir kişiye ülke emanet edilmez.

Milletimiz, 14 Mayıs günü Meclis’in çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na 323 milletvekiliyle vererek iradesini ortaya koydu.

Cumhurbaşkanlığında da 27 milyonu geçen ve yüzde 49,5 oy oranıyla vatandaşımız tarafıma bir teveccüh gösterdi. İnşallah 28 Mayıs gününü aziz milletimizin desteği ve iradesiyle, rekor bir oy elde ederek tamamlayacağız."

Yorumlar (0)