Erdoğan karantinadan gençlere seslendi

Erdoğan, "An itibarıyla malum bu vaka sebebiyle alışmadığımız bir sürecin içerisindeyiz. Bu da bir bakıma istirahat. Ben bu istirahatlere alışkın değilim." dedi.

SİYASET 06.02.2022, 23:03
Erdoğan karantinadan gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraşlı gençlere telefonla bağlanarak, sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

AK Parti'nin Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin gençlik kolları tarafından Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Heyecan Parkı'nda gençlerle bir araya geldi.

Ünal, gençlerin Erdoğan’ın sağlık durumuna yönelik soru sorması ve görüşmek istemesinin ardından Cumhurbaşkanı'nı aradı.

Erdoğan'ın telefonu açmasıyla birlikte salonda bulunan gençler, 'geçmiş olsun' temennilerini ileterek şarkılar söylediler.

Erdoğan, gerçekleştirdiği konuşmada, gençlere COVID-19 sürecine dair bilgi verdi.

"İstirahatlere alışkın değilim"

Erdoğan, şu sözleri sarf etti:

"Kıymetli genç kardeşlerim, an itibarıyla malum bu vaka sebebiyle alışmadığımız bir sürecin içerisindeyiz. Bu da bir bakıma istirahat. Ben bu istirahatlere alışkın değilim. Ne yazık ki böyle bir durum oldu, yani bizleri eve hapsettiler. Ancak bu hapis hayatından da elbette kurtulacağız. An itibarıyla doktorlarımız, bu sürecin fazla uzun sürmeyeceğini söylüyorlar çünkü bu Omicron vakalarının uzun sürmediğini belirtiyorlar. An itibarıyla evde istirahatteyim, çalışıyoruz ve sizlerle telefonda da olsa görüşme olanağı yakalıyoruz."

"Kentimiz büyük bir oy potansiyeline sahip"

"Kahramanmaraş bizim ciğerimiz, canımız." diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş, ülke çapında büyük bir oy patlamasını sandıklarda yapabilecek bir potansiyele sahip. Ülke genelinde bütün gençliğe, bütün gençlere emsal olacak faaliyetleri Kahramanmaraş gençliğinin ortaya koymasını ve örnek teşkil etmesini sizlerden özellikle rica ediyorum. An itibarıyla lise son sınıflar bile oy kullanacaklar. Bunun faaliyetlerini şimdiden başlatmak suretiyle inşallah Haziran 2023'e bu hazırlığı yaparsak kentimiz o beklenen patlamayı da yapar. Size çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum. Gerek erkeklerimize gerek kızlarımıza başarılar temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun."

Ünal: Ellerinizden öpüyoruz

Ünal ise Erdoğan için dua ettiklerini söyleyerek, "Biz de sizlere dua ediyoruz, tüm ümmet size dua ediyor. Biz çok iyi biliyoruz ki en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşacaksınız. Faaliyetlerinizi sürdürdüğünüzü ve evden çalıştığınızı biliyoruz, dualarımız her daim sizlerle. Ellerinizden öpüyoruz." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)