Erdoğan gençlere seslendi: Güçlü desteğinize güveniyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi sosyal medya hesabından yayınladığı mesajından gençlere seslenerek “28 Mayıs'ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum” dedi.

SİYASET 17.05.2023, 10:11 Şeyda Gül
Erdoğan gençlere seslendi: Güçlü desteğinize güveniyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde kendisine oy veren gençlere teşekkür etti. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan ikinci tur için gençlere seslendi. “Sevgili genç kardeşlerim” sözleriyle başlayan Erdoğan, “14 Mayıs'ta iradenize sahip çıktığınız, tercihinizi sandıklara özgürce yansıttığınız, demokrasimize omuz ve aileniz için her birinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sizlerle gurur duyuyorum

Tüm dünya gençlerine örnek bir tavır sergilendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin gençlere güvenmekte ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdiklerini söyledi. “Sizlerle gurur duyuyorum” diyen Erdoğan, gençlere “Siz bizim umudumuzsunuz, göz bebeğimizsiniz, aydınlık yarınlarımızın teminatısınız” dedi.

Gençlerden çok umutlu olduğunu ifade eden Erdoğan, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu bu milleti, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne inşallah sizler çıkaracaksınız” değerlendirmesinde bulundu.

Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz

Kimsenin sizi yıldırmasına, korkutmasına ve kendi zehrini size de zerk etmesine müsaade etmeyin önerisinde bulunan Erdoğan, “Lütfen kimsenin hayallerinizle arasına girmesine müsaade etmeyin” dedi.

Egoları tavan yapmış, geçmişi başarısızlıklar ve seçim yenilgileriyle dolu şahsiyetlere dikkat etmeleri konusunda uyaran Erdoğan, “Sizi kendi dipsiz karanlıklarına sürüklemesine asla izin vermeyin” notunu düştü.

Desteğinize güveniyorum

Sorunlara hep birlikte Çözeceklerinin altını çizen Erdoğan, zorlukları üstesinden hep birlikte geleceklerini belirtti. Acıları birlikte paylaşacaklarını dile getiren Erdoğan, başarılara da birlikte sevineceklerini söyledi. “İnşallah çok daha güzel günleri yine sizlerle birlikte göreceğiz” diyen Erdoğan, “28 Mayıs’ta siz genç kardeşlerimin güçlü desteğine güveniyorum” sözleriyle paylaşımını sonlandırdı.

Yorumlar (0)