Erbakan altılı masaya yüklendi

Fatih Erbakan, "Altılı masa şu ana dek 30'u baş başa altısı da masa başında olmak kaydıyla tam 36 defa bir araya gelmiş. Tamı tamına 36 toplantı. Bol bol toplan, bol bol fotoğraf çektir. Adeta altın günü haline geldi. Bunlardan bu halka bir yarar gelmez." dedi.

SİYASET 04.09.2022, 23:33
Erbakan altılı masaya yüklendi

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Gaziantep'te partisinin 2'inci Olağan Kongresi'ne iştirak etti.

Erbakan, Şahinbey Sanat ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği konuşmada, Gaziantep'te olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

"Adeta altın günü haline geldi"

İktidarın ekonomi politikalarına eleştiriler yönelten Erbakan, partilerini iktidara taşıyacaklarını dile getirdi.

Erbakan, altılı masaya da değinerek, şöyle konuştu:

"Bu masa başındaki altı birbirine benzemez, kendi aralarında bile anlaşamayan altı benzemez. Şu ana dek 30'u baş başa altısı da masa başında olmak kaydıyla tam 36 defa bir araya gelmişler. Tamı tamına 36 toplantı. Vatandaşın derdine derman olacak ne çıkmış? Hiçbir şey. Güçlendirilmiş parlamenter sistem, cumhurbaşkanı ayrı, başbakan ayrı olacak. Sürekli olarak söyledikleri şey bu. Tarihimizdeki en ciddi ekonomik krize ilişkin somut bir çözüm önerileri sunuyorlar mı? Hayır. Ortaya bizim yaptığımız gibi milli paketler koyabiliyorlar mı? Hayır. Şu anda ekonomik krizi ne şekilde çözeceklerine, milleti ne şekilde feraha çıkartacaklarına ilişkin kaynakları var mı? Yok. Fakat bol bol toplan, bol bol fotoğraf çektir. Adeta altın günü haline geldi. Bunlardan bu halka bir yarar gelmez. Kurtuluş yalnızca milli görüşle olur."

"CHP'nin genetik özellikleri hiç değişmez"

Erbakan, CHP'nin 28 Şubat'ın en ateşli savunucusu olduğunu, Ayasofya'nın cami olmasına üzülen, İstanbul Sözleşmesi hayranı olan bir siyasi parti olduğunu belirterek, "CHP zihniyeti dediğimiz şey işte tam olarak bu. Ne kadar makyajını, kıyafetini değiştirse de genetik özellikleri hiç değişmiyor. O makyajın ve o kıyafetin altında genetik özellikleri aynı şekilde devam ediyor." sözlerini sarf etti.

Tek bir listeyle seçime gidilen kongrede Sedat Yıldız, tekrar il başkanı oldu.

Yorumlar (0)