Davutoğlu’ndan Sinan Ateş paylaşımı

Sosyal medya hesabı üzerinden Sinan Ateş suikastı ile ilgili bir video yayınlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu paylaşımına, "Türkiye'de belirli kişiler kendileri açısından tehlike teşkil eden insanları sokak ortasında öldürebilecek cüreti içerisinde barındırıyor. Seçim öncesinde bu iş nereye gidecek?" notunu düştü.

SİYASET 08.01.2023, 14:30
Davutoğlu’ndan Sinan Ateş paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili birçok siyasi tarafından açıklama yapıldı. Söz konusu olay ile ilgili yapılan inceleme her geçen gün derinleşirken, cinayet ile ilgili içerisinde Doğukan Çep'in de yer aldığı toplam 13 kişi tutuklandı.

“Seçim öncesi nereye gider?”

Ateş'in suikasta uğraması ile ilgili açıklamalar yapan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir video yayınladı.

Videoya, "Soylu suskun, Bahçeli suskun, Cumhurbaşkanı suskun. Başkentin göbeğinde bir kişiye suikast gerçekleştirildi, bir kişi hayatını kaybetti ancak sesleri solukları çıkmıyor. Neden? Niye?” notunu düşen Davutoğlu, video içerisindeki konuşmasında şu ifadelerde bulundu: "Kaç gün oldu İçişleri Bakanı susuyor neden? Bahçeli neden suskun? İstanbul'da Balıklı Rum Hastanesi'nde, yangın çıkıyor. Cumhurbaşkanı oradan talimat veriyor. Diyor ki ‘söndürsün itfaiye’. Ancak memlekette yangın var. İnsanlar sokaklarda hayatından emin değil. Neden bu konuda bir şey demiyorsun? Biz buna benzer oyunları 70'li senelerde gördük. Demek ülkemizde bir grup böyle ya da öyle tehlikeli olarak gördüğü insanları sokak ortasında öldürebilecek cürete sahip. Selçuk Özdağ’ın bu konuya sessiz devam niteliğindedir. Bu duruma sessiz kalınırsa seçim öncesinde bu konu nereye gider?"

Yorumlar (0)