CHP'de koronavirüs alarmı! Görüşmeler iptal edildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının artış göstermesi üzerine yüz yüze gerçekleştirilecek olan tüm görüşmelerin iptal edildiği bildirildi. 

SİYASET 07.09.2020, 11:15
CHP'de koronavirüs alarmı! Görüşmeler iptal edildi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) yeni tip koronavirüs (Covid-19) alarmı verildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı olan Onursal Adıgüzel, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. Bunun üzerine parti içerisinde yeni önlemlerin alınmasına karar verildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) bugün düzenlenecek olan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının, video konferans aracılığıyla yapılması kararlaştırıldı.

Öte yandan, yarın düzenlenecek olan Parti Meclisi (PM) toplantılarının da video konferans aracılığıyla yapılmasına yönelik karar alındı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından konuya ilişkin bir yazı gönderildi.

Söz konusu yazıda, Ankara'da yeni tip koronavirüsün (Covid-19) yayıldığı ve pandeminin ivme kazandığı belirtilerek, kapalı mekânlarda gerçekleştirilecek olan toplantıların video konferans yöntemiyle düzenlenmesine yönelik karar verildiği kaydedildi. 

Ankara'da durum ağırlaşıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'daki yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarının İstanbul'u ikiye katladığını söylemişti.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında Ankara haritasının kıpkırmızı olduğu görülmüş, "başkent Vuhan'a döndü" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Gazi Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisindeki doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığı ifade edilmişti. 

Yorumlar (0)