Bir partiden daha Erdoğan'a destek

Ülkem Partisi lideri Neşet Doğan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek ikinci turunda Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

SİYASET 25.05.2023, 21:12 26.05.2023, 09:17
Bir partiden daha Erdoğan'a destek

Doğan, Ülkem Partisi Ankara İl Başkanlığında gerçekleştirdiği açıklamada, ana çizgilerinin milletin beraberliği ve birliği için mücadele vermek olduğunu dile getirdi. 



"Şehitlere ve ailelerine saygısızlık"

ATA İttifakı'nda vatanseverlik ve milliyetçilik söylemleriyle kendilerini kurt sananların aslında koltuk ve makam peşinde olduklarının açık ve seçik ortada olduğunu kaydeden Neşet Doğan, vatanın bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütü PKK ile iş tutanların yanında olmanın başta şehitler ve aileleri olmak kaydıyla, bütün Türk milletinin asil mensuplarına saygısızlık olduğunu dile getirdi.



"Sayın Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz"

Zafer Partisi lideri Özdağ'ın Millet İttifakı'na destek vereceğini bildirmesini eleştiren Doğan, "Bizler Türk milleti ve milliyetçiler olarak halk ve devleti karşı karşıya getirmemek için üzerimize düşen her şeyi yapacak, Türkiye'nin önüne çıkacak her çeşit engeli aşacağını düşündüğümüz Sayın Sinan Oğan'ın da destek verdiği Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a destek vereceğiz." diye konuştu.

Yorumlar (0)