Binali Yıldırım'a bir test daha yapıldı

Son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha öğretmene yeni Covid-19 testi yapıldı.

SİYASET 19.09.2020, 16:55
Binali Yıldırım'a bir test daha yapıldı

Ankara'da doktorların tavsiyesi doğrultusunda bir süredir Covid-19 (yeni tip koronavirüs) tedavisi gören AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım öğretmenin PCR test sonuçlarının negatife döndüğü öğrenildi.

Eski ve son Başbakan Binali Yıldırım, Twitter hesabından eşi Semiha Yıldırım öğretmenle birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşarak, her ikisinin de PCR test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Karantina sürecinde kendisini arayan, mesajlarıyla destekte bulunan, dualarını esirgemeyen herkese minnettar olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Rabbime hamd olsun, son test sonuçlarımız negatif çıktı. Destekleriniz için Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Tedavisi devam eden tüm hastalar için Yüce Allah'tan acil şifa duasında bulunan Binali Yıldırım, salgın dönemini "zor zamanlar" olarak niteleyerek, bu dönemde insanüstü gayret sar feden ve büyük fedakârlıklarla görev yapan tüm sağlık ordusuna Allah'tan güç, kuvvet ve sabır dilediğini ifade etti.

Binali Yıldırım, bir kez daha vatandaşlara çağrıda bulunarak, tedbirin elden bırakılmamasını rica etti ve talebini "temizlik, maske ve mesafe" üçlüsünü formülize eden "TMM mı?" sorusuyla noktaladı.

Son Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım öğretmenin, geçtiğimiz 3 Eylül'de Ankara Şehir Hastanesi'nde yapılan PCR test sonuçları pozitif çıkmış ve doktorların önerisiyle evlerinde kendilerini izole ederek Covid-19 (yeni tip koronavirüs) tedavisi görmeye başlamışlardı.

Yorumlar (0)