Bahçeli: Muharrem İnce, "ince ince" dokuyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin, siyasi hedeflerini "ince ince" dokuduğunu ifade etti. 

SİYASET 04.08.2020, 15:38 04.08.2020, 15:45
Bahçeli: Muharrem İnce, "ince ince" dokuyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile uzun süredir anlaşamayan Muharrem İnce, yeni parti kurmak için hazırlanıyor. 

Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yollarını ayırarak yeni yılda kendi partisini kuracak. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile gerçekleştirdiği ittifak görüşmelerinin Muharrem İnce'yi tetiklediği öğrenildi.

"İnce ince dokuyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den söz konusu gelişmeye ilişkin açıklama geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, Muharrem İnce'nin yeni parti kurma fikrine destek verdi. Bahçeli, Muharrem İnce'nin siyasi hedeflerini "ince ince dokuduğunu" ve bunun "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetiminin kanına dokunduğunu" ifade etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) suların durulmadığını ve "kaynayan tencerenin kapak tutmadığını" kaydeden Bahçeli, söz konusu partinin üzerinde fraksiyonlar, çeşitli ideolojiler ve gereksiz politik akıntılar tarafından baskı kurulduğunu belirtti.

"Başlarına her şey gelebilir"

Bahçeli, Muharrem İnce'nin parti kurup kurmayacağını henüz bilemediğini ancak bildiği tek bir şeyin olduğunu aktardı. "Cumhuriyet Halk Partisi'ni (CHP) saat gibi kuranların ve ülkemizin karşısına kurşun asker gibi dikenlerin boş durmadığını" ifade eden Bahçeli, siyasi aklın gayri milli olması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) başına gelmeyenin kalmayacağını ileri sürdü. 

"Tehlikeli bir ışık var"

Tarihinden ve kökünden ayrılan hiçbir siyasi ve sosyal oluşumun uzun süre yaşayamayacağına dikkat çeken Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) iktidar hedefinden vazgeçmesi ve girdiği tünelde kendisine doğru gelen tehlikeli ışığı düşünmesi gerektiğini kaydetti.

Bahçeli, söz konusu ışığın kurtuluş olmadığını, "parçalanma, dağılma ve çarpışma" olduğunu ekledi. 

Yorumlar (0)