Bahçeli: Herkesi Türk gençliğine sahip çıkmaya çağırıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel toplantısında gençlere seslendi. Üniversiteler üzerinden kirli oyunlar oynandığını, yasa dışı akımların, terörizmin ajanlarının, emperyalizmin maşalarının gençleri kafeslemenin peşinde olduğunu vurgulayan Bahçeli, “Ne dağa gönderecek ne hücre evine yollayacak ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybedecek evladımız yok.” Diyerek herkesi Türk gençliğine sahip çıkmaya çağırdı. 

SİYASET 23.02.2021, 12:38 24.02.2021, 09:28 Hanife
Bahçeli: Herkesi Türk gençliğine sahip çıkmaya çağırıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devlet Bahçeli konuşmasında son 1,5 aydır üniversiteler üzerinden sergilenmek istenen oyuna dikkat çekerek, 4 Ocak 2021'de Boğaziçi Üniversitesi'nde başlayan olayların, Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları tüm çıplaklığıyla deşifre ettiğini belirtti.

"Hücre evine yollayacak tek bir evladımız yok"

 Bahçeli, devşirdiği kişilerin eline silah tutuşturanların, üniversitelerde tezgah kuranların bunun bedelini ödemesi gerektiğinin altını çizerek şu ifadelere yer verdi:

“Terör örgütlerine taşeronluk yapan köksüzler, mukallit aydınlar, yıkım gündelikçileri, kimliksiz siyasetçiler, gençliğe musallat olan cinayet ve suç şebekeleri şunu iyi bilsinler ki, bizim ne dağa gönderecek ne hücre evine yollayacak ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybedecek ne de sokak aralarında molotof fırlatacak tek bir gencimiz, tek bir evladımız, tek bir fidanımız dahi yoktur.”

Bahçeli, “Eyvah gençliğim” dememek için herkesi Türk  gençliğine çağırdığını, bu çağrısının birlik ve berberlik çağrısı olduğunu belirtti.

Boğaziçi'ndeki her gelişmenin açıkça çarpıtıldığına dikkat çeken Bahçeli, bu hain tuzaklarda ne yazık ki siyasi partilerinde yer aldığını belirterek gençlere şu çağrıyı yaptı:

“Yasa dışı akımlar, terörizmin ajanları, emperyalizmin maşaları gençlerin peşindedir. Kafeslemenin emelindedir. Sevgili gençler hiçbirinizi kaybedemeyiz; bir anlık öfke ile gençliğinizi heba etmeyin. Üniversite kapılarında dolduruşa gelmeyin.”
 

Yorumlar (0)