Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı

Bugün idrak edilen Kadir Gecesi’ne ilişkin mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk-İslam aleminin, farklı coğrafyalarda ıstırap çeken, zulme maruz kalan mazlum ve mağdur kardeşlerimizin Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

SİYASET 05.04.2024, 16:29 06.04.2024, 09:18 Şeyda Gül
Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. MHP lideri Bahçeli, “Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen, Kur’an-ı Kerim’in nüzulüyle mühürlenen, tan yeri ağarıncaya kadar esenlikle mükafatlandırılan Kadir Gecesi’nin yüzü suyu hürmetine Rabbim’den niyazım dua, ibadet ve istiğfarımızı kabul etmesidir” dedi.

Güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum

Bu gecenin hasta gönüller için şifa, harap kalpler için huzur kaynağı olduğunu vurgulayan Bahçeli, Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınarak, her melanetin, her meşakkatin üstesinden gelineceğinin mukadder olduğunu ifade etti. İhlas, itibar, irade, hamiyet, muhabbet ve samimiyet sahibi aziz Türk milleti başta olmak üzere, Türk-İslam aleminin, farklı coğrafyalarda ıstırap çeken, zulme maruz kalan mazlum ve mağdur herkesin Mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik eden Bahçeli, “Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)