Akşener'den Erdoğan'a yanıt

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kişisel sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek, "Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp devamlı olarak boş konuşmaktır." dedi.

SİYASET 20.05.2021, 00:22 21.05.2021, 10:11
Akşener'den Erdoğan'a yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen 'Kütüphane Söyleşileri' programında gençlerle buluştu. 

"Kadın olduğu için ileri gidecek değilim"

Söz konusu programda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da konuşarak, "Bizde sıkılmadan, utanmadan kalkıp beni Binyamin Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan siyasetçiler var. Bir kadın olması sebebi ile daha ileri gidecek değilim fakat ben bugüne dek Netanyahu ile bir araya gelmiş bile değilim. Eski İsrail Başbakanı Ariel Sharon ile Davos'ta yine bir maceram oldu. Bunu sanırım herkes hatırlar." ifadelerini kullanmıştı.

"Zavallılık..."

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akşener, Erdoğan'a cevap vererek, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Zavallılık, 'gideceğim' diye atıp tutup, 8 senedir Gazze'ye gidememektir. Zavallılık, İsrail'e sürekli esip gürleyip, Çin'e karşı boyun eğmektir. Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururlu bir şekilde taşımaktır. Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp devamlı olarak boş konuşmaktır."

Yorumlar (0)