AK Parti'den "Çeşme'de turistlere şiddet"e kınama!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Çeşme'de aralarında dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un da olduğu 4 kadın turistin feci şekilde darp edilmesini şiddetle kınadı.

SİYASET 04.08.2020, 14:33 04.08.2020, 14:45
AK Parti'den "Çeşme'de turistlere şiddet"e kınama!

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, erkek arkadaşı ve 3 kız arkadaşı, İzmir Çeşme'de bir gece kulübünün güvenlik görevlileri tarafından feci şekilde darp edilerek tanınmaz hâle getirilmişti.

Çeşme'de yaşanan insanlık dışı olayı şiddetle kınadıklarını belirten AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamasında turistlerle ilgili "Türkiye'nin misafirleri" vurgusu yaptı.

Tüm turistlerin Türkiye'nin doğal güzelliklerinin yanında Türk milletinin dünyada herkesin bildiği misafirperverliğine hayran olduğunu vurgulayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin misafirlerine çirkin davrananların bunun bedelini ödeyeceğini, kimsenin Türkiye'nin misafirlerine çirkin davranışta bulunamayacağını, özellikle de bir kadına dönük şiddetin asla affedilmeyeceğini söyledi.

"Türkiye'nin misafirleri olan turistlerimize mekanik bir para makinesi gözüyle bakanlar, milletimizin dünyaca ünlü misafirperverliğinden nasibini almamış barbarlardır." ifadelerini kullanan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin tamamının ve gözde bölge Çeşme'nin, misafirperverliğin tüm değerleriyle eşsiz olduğunun altını çizerek, magandalığın bu topraklarda barınamayacağını belirtti.

"Tüm misafirlerimiz, güven ve huzur içinde olsunlar. Hoş geldiler, safa geldiler." diyerek turistlere seslenen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milyonlarca misafirimiz gibi ülkemizde eşsiz anılara sahip olacaklar." dedi.

Türkiye'nin güvenli ve dünya çapında bir turizm markası olduğunu kaydeden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin eşsiz misafirperverliği ve tüm değerleriyle huzurlu ve güzel anılar için ev sahipliği yapmayı sürdüreceğini dile getirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı da aynı ifadeyi kullanmıştı

"Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınadığını belirtmişti.

Yorumlar (0)