3 HDP'li vekil koronalı çıktı

HDP milletvekillerine koronavirüs testi yapılmaya devam ediliyor. HDP'li 3 milletvekilinin Covid-19 testi pozitif çıktı.

SİYASET 27.06.2020, 16:36
3 HDP'li vekil koronalı çıktı

HDP'li  3 milletvekilinin Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testinin sonuçlarının pozitif çıktığı ve doktor kontrolü altında oldukları açıklandı.

HDP Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş imzasıyla basına gönderilen yazılı açıklamada, grup salonlarının da bulunduğu katta bir temizlik personelinin salgında enfekte olduğunun hafta başında tespit edildiği anımsatıldı.

Açıklamada, temizlik personelinin Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine milletvekilleri başta olmak üzere danışmanlar, kat personeli ve çay ocağı çalışanlarına Covid-19 testi yaptırmaları kararı alındığı belirtildi.

Şimdiye kadar sonuçları açıklanan Covid-19 testlerinden üçünün sonucunun pozitif çıktığı ve bu testlerin 3 milletvekiline ait olduğu vurgulanan açıklamada, "Test sonuçlarına göre 3 milletvekilimizin koronavirüs salgınında enfekte olduğu anlaşılmıştır." denildi.

HDP'li 3 milletvekilinin sağlık durumlarına ilişkin de bilginin yer aldığı açıklamada, milletvekillerinin doktor kontrolü altında bulunduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Açıklamada, yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Yorumlar (0)