Evlenme teklifi yapılacak en iyi yerleri bulanlara 10 bin dolarlık ödül 

Eşiniz veya sevgilinizle birlikte, evlenme teklifi yapılabilecek en romantik yerleri bulma karşılığında Avrupa'yı gezmeye ne dersiniz? Hem de 10 bin dolar maaşla!

SEYAHAT 11.02.2020, 09:36
Evlenme teklifi yapılacak en iyi yerleri bulanlara 10 bin dolarlık ödül 

Amerikan mücevher markası Robins Brothers, markaya "Evlenme Teklifi Elçiliği" yapacak şanslı çifti bulmak için kolları sıvadı. Elçi olarak seçilen çift, Avrupa'da evlenme teklifi için uygun olan 20 lokasyonu tespit edip, bu lokasyonları detaylı bir şekilde belgeleyecek.

Evlilik teklifi elçisi olmak isteyenlerin bu işi programsız bir biçimde yaparak, tam zamanlı işlerini bırakmak zorunda olmadığı gibi;  bu pozisyon 10 bin dolarlık (60 bin TL) seyahat bütçesiyle birlikte, nereli olduğunuza bağlı olarak değişen 1 saatlik ücret de içeriyor.

Programa başvuran çiftlerin kabul edilebilmesi için, neden bu pozisyon için doğru aday olduklarını anlatan birkaç soruya cevap vermeleri ve markanın internet sitesine videolarını yüklemeleri gerekiyor.

Markanın "Evlenme Teklifi Elçisi” olabilmek için evli olma şartı aranmıyor. İnternet sitesinde paylaşılan katılım koşulları içinde seçilen çiftlerin sosyal medyada aktif olmanın yanı sıra ciddi bir ilişki yaşamaları gerekiyor.

"Evlenme Teklifi Elçisi" başvuruları 14 Şubat 2020'de açılacak ve başvurular 28 Şubat 2020 tarihine kadar devam edecek. Kazanan şanslı çiftlerin isimleri ise 6 Nisan 2020 tarihinde açıklanacak.
 

Yorumlar (0)