Çukurca’da terörden arındırılan dağlarda festival düzenleniyor 

Hakkari Çukurca’da kent tanıtımına katkı sağlamak için düzenlenen amacıyla düzenlenen festival sona erdi. Çekilen fotoğraflardan jüri tarafından belirlenenlere toplamda 80 bin liralık ödül verileceği açıklandı. 

SEYAHAT 06.09.2021, 10:26 07.09.2021, 09:13
Çukurca’da terörden arındırılan dağlarda festival düzenleniyor 

Hakkari Çukurca’da bu sene 3’üncüsü düzenlenen Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali sona erdi. Valilik, Kaymakamlık, Çukurca Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı iş birliğiyle düzenlenen festivalde, farklı illerden gelen 300’den fazla doğasever, dağcı, sporcu ve fotoğrafçı yer aldı.  



Fotoğraf ve doğa sporları bir arada 

Renkli görüntülerin yaşandığı festival 4 gün sürdü. Rafting, doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, bisiklet yarışı gibi doğa sporlarının yapıldığı festivalde fotoğraf çekimi için günlük yaşam, yöresel ürünler, tarihi mekanlar, çeltik ve susam tarlaları gibi alanlar belirlendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen amatör ve profesyonel sporcular, en güzel kareyi yakalamak için yarıştı. 

Kentte yapılan geziler sırasında çekilen fotoğraflardan jüri üyelerince belirlenenlere toplamda 80 bin liralık ödül verileceği belirtildi. 



Yorumlar (0)