Çambaşı Kayak Merkezi’nde yeni sezon hazırlığı!

Ordu’ya yaklaşık 58 kilometre uzaklıkta yer alan ve 2000 rakımlık Çambaşı Yaylası’nda yer alan Çambaşı Kayak Merkezi, 2021 kış sezonu için kış sporları severler için hazırlandı!

SEYAHAT 03.01.2021, 12:03 04.01.2021, 17:16
Çambaşı Kayak Merkezi’nde yeni sezon hazırlığı!

Ordu ili merkezine 58 kilometre uzaklıkta yer alan ve Karadüz ilçesine bağlı olan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, 2021 yılı kış sezonu için hazırlıklarını tamamladı. 2 bin rakım yükseklikte olan Çambaşı Yaylası’na bağlı olan kayak merkezi, ziyaretçileri için doyamayacakları bir eğlence hazırlığı yaptı.

Ordü Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede yaptırılan 12 tane bungalov ev ile mekan, kayak severleri ve doğayla iç içe olmayı sevenleri bekliyor. Çambaşı ayrıca, denize ve havaalanına en yakın yer olmasıyla da seçin bir özellik taşıyor. 

Çambaşı’nda düzenleme çalışmalarıyla, bölge büyütüldü

Restore edilen bungalov evleri, daha modern bir hale getirildi. Isınma ve doğal gaz düzenlemesi çalışmaları sona eren bungalovlar, ziyaretçileri için hazırlandı. Bölgede ayrıca kızak alanları, 100 metrelik yürüyen bant, ATV alanları, snowtube, büfeler, restoran gibi yapıların da yenilenmesiyle hizmet alanı yükseltildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, bu yıl Çambaşı için ciddi bir yatırım yaptıklarını ve bölgede hizmetin yüksek derecede yapılacağını belirtti. Kayak merkezi ile bölgenin daha cazip bir hale geldiğini belirten Güler, bölgenin büyütüldüğünü ve daha geniş mir merkez olduğundan söz etti. Güler, 2021-2022 kış sezonun da tüm yerli ve yabancı turistleri Çambaşı’na davet ettiklerini de söyledi. 
 

Yorumlar (0)