Doktoru tehdit etmişti… Trabzon’da gözaltına alındı

Trabzon’da doktor M.S.B.’yi ölümle tehdit ettiği öne sürülen bir hasta yakını, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

SAĞLIK 16.07.2022, 16:40 18.07.2022, 09:11
Doktoru tehdit etmişti… Trabzon’da gözaltına alındı

İddiaya göre olay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde meydana geldi. Bir süredir dikişli halde bulunan hastasını acil servis bölümüne getiren F.Ş., doktor M.S.B. ile görüşerek dikişlerin alınmasını talep etti. Hastayı inceleyen doktor, dikişlerin şu an alınamayacağını, bir süre daha beklemek zorunda olduklarını dile getirdi. 

Doktora ölüm tehdidi

Aldığı bu cevaba öfkelenen F.Ş. ile doktor M.S.B. arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle ikili arasındaki ses tonu da yükseldi. Hastaneden ayrılırken doktoru tehdit eden F.Ş.’nin, “Bugün gidiyorum ama yarın dolu vaziyette döneceğim. Ben vururum hapse girerim, yatarım. Yarın tekrar buradayım, o zaman seninle görüşeceğiz” dediği öne sürüldü. 

İkamet adresinde gözaltına alındı

Yapılan suç duyurusu üzerine Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hasta yakınını ikamet adresinde gözaltına aldı. Polis aracına bindirilen F.Ş., ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Yorumlar (0)