Yeni Honda Civic prototipi Twitch üzerinden tanıtıldı!

Japon otomobil devi, en çok satılan serilerinden biri olan Honda Civic modelini yeniledi. Şirket, yeni Honda Civic prototipini Twitch üzerinden tanıttı.

OTOMOTİV 19.11.2020, 01:41 19.11.2020, 01:56
Yeni Honda Civic prototipi Twitch üzerinden tanıtıldı!

Yeni Honda Civic ile ilgili her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ise Japon üretici Twitch kanalı üzerinden modelin prototip tanıtımını sundu. Tasarım dili olarak 'Civic' kimliğini korurken, 'Bunda Solar Flare' adlı rengi ile oldukça sportif görünen model, sevenlerinden beğeni aldı. Alçak seviyede sayılabilecek kaput hatları ve ince bir hat şeklindeki ön farlar ilk dikkat çeken önemli detaylar arasında. İç mekanda ise Honda ilk kez tamamı dijital bir panel kullanacak. 

Accord izleri taşıyor

Yeni Honda Civic, Honda Accord’un kompakt çizgilerine sahip. Accord’da kullanılan yeni tasarım dilinin etkileri yeni Civic modelinde kolaylıkla ayırt edilebiliyor. Yeni Civic’in motor seçenekleri ve donanım özellikleri henüz netlik kazanmış değil. Kullanıcılar tarafında en büyük beklenti ise hibrit dinamiklere geçiş üzerine kurulu. 

Model yine coupe formunda bir sedan. Güncel sürüme göre genişleyen ve keskinleşen hava girişleri, yeni Civic'i bu konuda da iddialı bir hale getirmiş.

Bahar aylarında Avrupa'da

Modelin Avrupa pazarına 2020'nin ikinci çeyreğinde gelmesi bekleniyor. 



Yorumlar (0)