Yeni Berlingo tanıtıldı! İşte özellikleri

Citroen, yenilenen Berlingo ile sürüş keyfini üst düzeye çıkarttı. Tasarıma ve aracın özelliklerine dair bilgiler verildi. Yeni Berlingo'nun özellikleri haberde...

OTOMOTİV 23.12.2023, 15:31 25.12.2023, 09:20 Hakan Öksüz
Yeni Berlingo tanıtıldı! İşte özellikleri

Citroen şirketi, popüler hafif ticari araç modeli olan Berlingo'yu yeniledi. otomobilin ön yüzündeki modern görünümü güçlendirildi. Citroen Advanced Comfort koltuklar ile sürüş konforu bir üst seviyeye çıkartıldı. Modele dahil edilen yeni nesil bağlantı özellikleri, bilgi-eğlence sisteminin de günümüzdeki son gelişmeleri yakalamasını sağladı. 

Yeni tasarımda daha belirgin hatlar kullanıldı

Citroen'in görsel kimliğini yansıtan yeni ön cephesi ile dikkat çeken yeni Berlingo'nun tasarım unsurları büyütüldü. Tasarımda daha belirgin hatların yer almasına özen gösterildi. Berlingo'nun tamponu tek bir bloktan meydana geliyor. Bu bloğun ortasında oval bir Citroen logosu bulunuyor.

Kabin içi konforu artırıldı

Yenilenen aracın iki farklı jant alternatifi (16 ve 17 inç) var. Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranın 10 inç olduğu kaydedildi. 2 adet USB soketinin yer aldığı orta konsolda; elektrikli park freni, sürüş modu seçici, Start düğmesi ve vites seçici var. Berlingo'nun kabin içi konforunun artırılmasına özen gösterildi.  

Geniş bagaj hacmi

3 tane bağımsız arka koltuğu bulunan Yeni Berlingo'nun uzunluğu 4,40 metre. Aracın arka camı, kapağından bağımsız açılabiliyor. Bagaj kapağını açmaya gerek kalmadan küçük eşyaları Modutop saklama bölmesine koymak mümkün.

Üstelik sadece camı açarak arka pandizota da (en fazla 25 kg ağırlık taşıyor) eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Modelin bagaj hacmi toplamda 775 litre civarında.

Güçlü motoruyla konforlu sürüş sağlıyor

4 silindirli 130 HP dizel motor sayesinde düşük yakıt tüketimi sunan Yeni Berlingo'daki yüksek tork, yolculukların konforlu ve verimli geçmesini sağlıyor. Dizel motorun yanı sıra 6 ileri manuel ile 8 ileri tam otomatik vites seçenekleri de var.

Yorumlar (0)