Togg T10X için 2024 yılı sipariş dönemi başlıyor

Yeni siparişlerin 15 Ocak 2024'te alınacağı Togg T10X için bu sene çekiliş yapılmayacak, teslimatlar konfigürasyon özellikleri, sipariş sırası ve bunlara bağlı üretim planlaması doğrultusunda gerçekleştirilecek.

OTOMOTİV 04.01.2024, 20:00
Togg T10X için 2024 yılı sipariş dönemi başlıyor

Togg tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, ülkemizin 81 kentinde 19.583 kullanıcısını 2023 yılı boyunca T10X akıllı aygıtlarıyla buluşturan Togg, bu sene için sipariş takvimini duyurdu.

Bu doğrultuda, Togg'da bu sene çekiliş yapılmayacak, teslimatlar konfigürasyon özelliklerine, sipariş sırasına ve bunlara bağlı üretim planlamasına göre yapılacak. 

6-10 Ocak 2024'te, geçtiğimiz sene gerçekleştirilen çekilişte yedek listede bulunan kullanıcılar için konfigürasyonlarını güncelleme olanağı sunulacak.

15-19 Ocak 2024'te ise Nisan 2023'te gerçekleştirilen çekilişe katılan fakat sipariş hakkı elde edemeyen kullanıcılara sipariş oluşturma önceliği sunulacak. 20 Ocak 2024 itibarıyla ise sipariş ekranları bütün bireysel kullanıcılara açılacak.

Togg, bu yıl kurumsal kullanıcılardan da sipariş alacak.

Yeni üretim dönemi değişiklikleri

Akıllı aygıtta kullanılan konfor ve güvenliğe dönük yazılımları devamlı güncelleyerek aygıtların senelerce yeni kalmasını ve böylelikle yüksek bir ikinci el değerine sahip olmasını amaçlayan Togg, 2024 üretim dönemi T10X'lerdeki içerikler ve donanım versiyonları hakkında da bilgi aktardı.

Bu doğrultuda, standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, otomatik kararan iç dikiz aynası, karartmalı arka camlar, akıllı telefonla akıllı erişim altyapısı, anahtarsız giriş ve kablosuz şarj özelliklerine sahip 'konfor ve teknoloji' paketiyle sunuluyor.

Kullanıcılar dilerlerse arkadan itişli V1 donanım tipini, uzun menzil opsiyonuyla da satın alabilecek.

Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipinde ise V1'de sağlanan özelliklere ilave olarak, suni deri koltuklar, otomatik park asistanı, çevre görüş park kamerası, elektrikli bagaj kapağı, hafızalı, ısıtmalı ve elektrikli ön koltuklar ile ön cam ve ısıtmalı arka koltuk özelliklerini ihtiva eden 'kış paketi' ve acil durumlarda kendiliğinden devreye girebilen çocuk tespit sistemi standart olarak sunuluyor.

Yorumlar (0)