TOGG'dan özel seri: Yalnızca 2023 adet üretilecek

TOGG'un 100. Yıl Özel Seri kapsamında üreteceği 2 bin 23 adet akıllı cihaza ön siparişe girme ve sıralamayı belirleme hakkı NFT ile kazanılacak.

OTOMOTİV 26.01.2023, 14:07
TOGG'dan özel seri: Yalnızca 2023 adet üretilecek

TOGG tarafından yapılmış olan paylaşıma göre, TOGG'in ilk dijital platformu olan Trumore, ilk temas yeri olan mobil uygulamasını Google Play, App Store ve App Gallery'den kullanıma açtı.

TOGG'un Trumore uygulaması aynı zamanda Cumhuriyet'imizin 100. senesine özel olarak üretilecek ve açık artırmayla satışa çıkartılacak olan NFT koleksiyonuyla 2 bin 23 adet koleksiyon değeri bulunan akıllı cihazın ön siparişine girme ve sıralamasını belirleme olanağı verecek.

TOGG'dan 2023'e özel seri üretim

Dünyaca ünlü yeni medya sanatçısı ve siber-fiziksel mimar Güvenç Özel ile yeni medya sanatçısı Mehmet Ünal'ın tasarladığı sanat eserlerinden meydana gelecek ve nadirlik türleri dikkate alınarak kategorilendirilmiş 4 farklı kategorideki bu NFT'ler, 2 bin 23 adet akıllı cihazın ekranlarına entegre olmuş bir vaziyette teslim edilecek.

100. Yıl Özel Seri NFT'lerden bir tanesine sahip olanlar, satın almış oldukları NFT'yle aynı sıra numarasını taşıyan 2 bin 23 TOGG, akıllı cihazından da sipariş edebilme olanağını elde edecek. NFT sahipleri bu haklarıyla ön sipariş tarihi geldiği zaman TOGG akıllı cihazının siparişini verebilecek ve koleksiyon değeri bulunan 2 bin 23 TOGG akıllı cihazdan bir tanesine sahip olabilecek. Ön sipariş gerçekleştirilen TOGG akıllı cihazın NFT sahibince teslim alınmasının ardından söz konusu NFT, Togg akıllı cihazın platformunda saklanmayı sürdürecek.

2 bin 23 adet ile sınırlı olacak "100. Yıl Özel Seri" akıllı cihaza ulaşma olanağı verecek

Trumore uygulamasını indirmesinin ardından Tru.ID oluşturmuş olan kullanıcılar dijital varlık cüzdanlarına aktarmış oldukları AVAX dijital varlıklarla yeniden aynı alanda bulunacak olan "NFT Alım Platformu" üstünden yalnızca bir NFT için teklif verebilecek ve 1'den 2 bin 23'e kadar olan numaraları temsil eden NFT'ye açık artırmayı kazanma yoluyla sahip olanlar ise numaranın işlendiği akıllı cihaz için ön sipariş verme hakkını elinde bulundurmuş olacak.

Kullanıcılar, NFT sıra numarasının ön dekoratif panelinin üstünde, akıllı cihaz anahtarına ve bagaj kapağının üstüne işlenmiş olan TOGG ön sipariş verip cihazı öncelikli bir şekilde teslim alabilecek. Akıllı cihazların koltukları da seri üretimden farklı bir şekilde "100. Yıl Özel Seri Amblemi" işlenmiş olarak üretilecek. "100. Yıl Özel Seri" TOGG, sadece Gemlik ve Anadolu renk seçenekleriyle NFT sahiplerine verilecek.

Nasıl NFT sahibi olunacak?

Çok yakında Trumore platformunun üstünden satılacak, AVAX ile satın alınabilecek olan NFT'ler için "NFT Alım Platformu" içerisindeki listeleme ekranına girip alım yapmak mümkün olacak.

Açık artırma süresi boyunca ilgilenilen NFT'ye en yüksek teklifin verilmesi durumundaysa ön sipariş hakkı teklif veren kişinin olacak. Kullanıcılar, uygulama üzerinden "satın al" butonuna tıklayıp ilgilenmiş oldukları NFT'ye açık artırma süresinin bitmesini beklemeksizin sahip olabilecek.

Bununla beraber Tru.ID'si olan bir kullanıcı yalnızca tek bir 100. Yıl Özel Seri NFT eserine sahip olabilecek.

Yorumlar (0)