Makyajlı Subaru Forester tanıtıldı

Subaru, beşinci jenerasyon Forester'ı 2018 senesinde lanse etmişti. Ancak zaman ilerledikçe daha rekabetçi hale gelen otomotiv sektöründe artık ürünlerin ömrü oldukça kısalmış durumda. Bu sebeple SUV modelini makyaj operasyonuna alan Japon otomotiv devi, oldukça küçük değişimler geçiren makyajlı Forester'ı ana vatanı Japonya'da tanıttı.

OTOMOTİV 15.06.2021, 01:23 15.06.2021, 17:51
Makyajlı Subaru Forester tanıtıldı

Söz konusu modelin en dikkat çeken değişimi ön tarafta yaşadığı görülüyor. Yeni tampon tasarımı ve far takımları Forester'ı çok daha dinamik bir duruşa ulaştırmış. Eskisi ile aynı büyüklükte olan panjurun içerisinde de 'U' biçiminde parçalar görülüyor. Donanım paketi doğrultusunda dikey ya da yuvarlak olarak konumlandırılmış sis farları da oldukça dikkat çekici.

Subaru'dan ufak dokunuşlar

Subaru'nun yayımladığı görsellerde ne yazık ki yalnızca bir adet arka cepheden görüntü yer alıyor. Ancak bu bölgede çok küçük değişiklik ile karşılaşıldığı için Japon otomotiv devinin bu kararı şaşkınlıkla karşılanıyor. 18 inç büyüklüğündeki yeni jant tasarımlarına da sahip olan makyajlı Forester, renk seçeneklerine üç yeni renk eklemiş durumda.

Kabin içerisinde de oldukça ufak değişimler görülüyor. Söz konusu değişimlerin başında, Subaru'nun eklediği yeni döşeme seçenekleri geliyor. Buna ilave olarak 'EyeSight' sistemi çok daha geniş bir kamera ve daha güncel bir yazılım ile desteği ile güçlendirilmiş. Marka, süspansiyon sisteminde de konforu artırmak için tekrar tasarlandığı ifade ediyor. 'e-Boxer' motorunu kullanan hibrit sürümler ise artık standart olarak 'e-Active Shift Control' sistemi ile beraber gelecek.

Subaru, makyajlı Forester'ı ana vatanında ön siparişe açtı. Yeni Forester'ın Türkiye'ye girip girmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.







Yorumlar (0)