Yarışmada ilginç anlar! Mesleğini ağzından kaçırınca panikledi

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışması, bu hafta da heyecanlı anlara sahne oldu. Programa katılan bir yarışmacının mesleğini açıklarken sarf ettiği sözler ise sosyal medyada gündem oldu. 

MEDYA 06.08.2022, 16:15 08.08.2022, 09:11
Yarışmada ilginç anlar! Mesleğini ağzından kaçırınca panikledi

Programa katılan bir yarışmacı, kendisini tanıtırken yabancılara vatandaşlık ve oturma izni konusunda hizmet verdiğini ağzından kaçırdı. Gaf yaptığını düşünerek sözlerinden pişman olan genç kadın, ardından, “Bu gitti” diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülere binlerce yorum yağdı. 

Ümit Özdağ’dan yorum geldi

10 yıldır sigortacılık yaptığı dile getiren 32 yaşındaki yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu’nun “Sigorta üzerine danışmanlık mı yapıyorsunuz?” sorusu üzerine, “Hem sigorta üzerine hem de yabancıların oturma izni alma…” diyerek sözlerini noktaladı. Gaf yaptığını düşünen genç yarışmacı, “Bu gitti” diyerek konuyu değiştirdi. Yarışmacının paniklediği o anlar, kısa sürede sosyal medyada viral oldu. O anlara ilişkin bir açıklama da Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’dan geldi. Twitter üzerinden yarışmacının sözlerini yorumlayan Özdağ, “Yaptığı şeyin utanç verici olduğunu biliyor” ifadelerini kullandı. 



Yorumlar (0)