The Watcher kaç bölüm, nereden izlenir? The Watcher konusu

The Watcher kaç bölüm, nereden izlenir? The Watcher konusu nedir? The Watcher gerçek hikaye mi? The Watcher nereden izlenir? The Watcher oyuncuları kimler? The Watcher oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? The Watcher kaç bölüm? İşte detaylar...

MEDYA 13.10.2022, 15:47 14.10.2022, 09:46 Hakan Öksüz
The Watcher kaç bölüm, nereden izlenir? The Watcher konusu

The Watcher dizisi, korku türünü seven izleyicilerin ilgisini çeken yapımlardan oldu. The Watcher kaç bölüm, nereden izlenir? The Watcher konusu nedir? gibi soruların yanıtlarını arayan izleyiciler, The Watcher oyuncu kadrosu ile ilgili de araştırma yapıyor. The Watcher dizisiyle ilgili bazı detayları derledik.

The Watcher konusu

The Watcher konusu merak ediliyor. Korku türünün tutkunları, The Watcher konusu nedir? sorusunun yanıtını arıyor. The Watcher dizisi, şehrin karmaşasından kaçmak isteyen bir çiftin, banliyö evine taşınmasının ardından yaşananları konu alıyor. Hayallerini kurdukları sakin hayatı yaşamak için bir banliyöde ev satın alan Nora ve Dean, çok geçmeden kendilerini ürkütücü olayların içinde bulacaktır. Kendisine Watcher (Gözcü) adını veren birinde tuhaf mektuplar alan çiftin hayatı, altüst olacaktır.

The Watcher gerçek hikaye mi?

Peki The Watcher gerçek hikaye mi? The Watcher, yaşanmış bir hikayeden diziye uyarlanmıştır. The Watcher dizisi, 2014 yılında New Jersey'nin Westfield bölgesinden milyonlarca dolara bir ev satın alan Broadduses ailesinin yaşadığı gerçek hikayeye dayanmaktadır. Evi satın aldıktan bir süre sonra çifte tuhaf mektuplar gelmeye başladı. Çiftin satın aldığı evin, dedesi ve babası tarafından 1920'li yıllardan bu yana izlendiğini yazan bir kişinin tehdit içerikli mektupları, Broadduses ailesinin polise başvurmasına neden oldu.

Çifte gelen mektuplarda, "Evin içini karış karış biliyorum. Oraya taşındığınız anda hangi odalarda uyuduğunuzu bileceğim. Çocuklarınızı da tanıyorum." şeklinde tehdit içerikli ifadeler yer alıyordu. Mektupların kimden geldiğini araştıran polis ekiplerinin başarısız olması, çiftin evi satışa koymaya karar vermesine neden oldu. Taşınmaktan vazgeçen ve satış ilanı veren Broadduses ailesi, kendilerine bu durumdan bahsetmeyen evin eski sahibine dava açtı.

The Watcher nereden izlenir?

The Watcher nereden izlenir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. The Watcher Netflix üzerinden izlenebilir. Dizi, 13 Ekim itibarıyla Netflix'in kütüphanesinde yayınlandı.

The Watcher oyuncuları kimler?

Peki The Watcher oyuncuları kimler? The Watcher oyuncu kadrosu merak ediliyor. 2014 yılında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan The Watcher dizisinde Naomi Watts ve Mia Farrow gibi ünlü oyuncular yer alıyor. The Watcher oyuncuları aşağıda sıralanmıştır.

  • Naomi Watts - Nora Brannock,
  • Bobby Cannavale - Dean Brannock,
  • Mia Farrow - Pearl,
  • Margo Martindale - Mo,
  • Mona Dumezweni - Theodora,
  • Richard Kind - Mitch,
  • Jennifer Coolidge - Karen,
  • Terry Kinney - Jasper.

The Watcher kaç bölüm?

Diziyi izlemek isteyenler, The Watcher kaç bölüm? sorusunun cevabını arıyor. The Watcher dizisi toplamda 7 bölüm olarak yayınlanmıştır. 

Yorumlar (0)