Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya: "Tüm dünyanın alay konusu oluyor"

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile yaşadıkları kriz ile ilgili konuştu. Nara'nın ayrılık açıklamasının ardından Icardi, "Artık geldiğimiz noktada Wanda'nın savunulacak bir yanı kalmadı. Tavırlarıyla bütün dünyanın alay konusu oluyor" sözlerini kullandı.

MAGAZİN 13.10.2022, 16:21 14.10.2022, 09:43
Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya: "Tüm dünyanın alay konusu oluyor"

Galatasaraylı Mauro Icardi'den ayrıldığını duyuran Wanda Nara, son olarak yıldız futbolcunun eski takım arkadaşı Dani Osvaldo'nun kendisini soyunma odasında sıkıştırdığını söyledi. 

“Ben deli değilim”

Gelişmelerden sonra 29 yaşındaki futbolcu sessizliğini bozdu. Icardi, "Ben deli değilim. Wanda'nın nasıl biri olduğunu her zaman bildim ve onu savundum" sözlerini kullandı. 

Yıldız oyuncu, "Artık geldiğimiz aşamada Wanda'nın savunulacak bir yanı kalmadı. Tavırlarıyla bütün dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim" şeklinde konuştu. 

"Medyadaki bu sirk oyunu bitecek"

Icardi sözlerine şöyle devam etti: "Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Benim nasıl bir baba olduğumun farkındalar. Benden olmayan çocuklarımızı dahi hep kendi çocuklarım gibi sevdim. Wanda döndüğünde ne yapacağımıza bakacağız. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek."

Yorumlar (0)