Sadakatsiz dizisinin Gönül’ü Gözde Altuner’in yaşı, adeta şoke etti!

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrollerinde yer aldığı ‘Sadakatsiz’ dizisinde Gönül karakterine hayat veren Gözde Seda Altuner, oyunculuğuyla herkesi büyülüyor. Derin karakterinin annesine hayat veren Altuner’in yaşını öğrenen herkes şoka uğrarken, ayrıca Cansu Dere ile arasındaki gerçek de şaşırttı.

MEDYA 29.04.2021, 11:52 29.04.2021, 18:04
Sadakatsiz dizisinin Gönül’ü Gözde Altuner’in yaşı, adeta şoke etti!

Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in paylaştığı ‘Sadakatsiz’ dizisi, izleyicinin oldukça merakla takip ettiği yapımlardan birisi konumunda. Dizide Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin annesi Gönül’ü canlandıran Gözde Seda Altuner’in ise adeta yıldızı parladı.



Bugüne kadar pek çok film ve diziyle izleyici karşısına çıkan Altuner, izleyici tarafından bir anda merak edilen ve tanınan bir oyuncu haline geldi.



Cansu Dere ile arasındaki yaş farkı şoke etti

Gözde Seda Altuner’in özel hayatında yaşadıkları de merak edilirken, bir yandan da yaşı işe ilgili gerçek de şoke etti. 1982 yılında doğan Altuner, tamı tamına 38 yaşında! Ayrıca dizinin başrolü Cansu Dere ile aralarındaki gerçek ise herkesi şoke eden bir diğer gelişme oldu. Cansu Dere’nin 41, Gözde Seda Altuner’in ise 38 yaşında olduğunu öğrenen izleyiciler, adeta giyim ve makyajın yaş konusunda çok önemli bir detay olduğunu keşfediyor.



Bir çok dizi ve filmde rol aldı

16 Haziran 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Gözde Seda Altuner, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitim alarak oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra senaryo yazarlığı da yapan Altuner, ilk olarak 2005 yılında ‘Ev Hapsi’ adlı dizide rol aldı. Ayrıca ‘Melekler ve Kumarbazlar’, ‘Celal ile Ceren’ ve ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’ filmleryle de izleyici karşısına çıkan Altuner, ayrıca ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’, ‘Paramparça’ ve ‘Avlu’ dizilerinde de rol aldı. Şu sıralar ‘Sadakatsiz’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Gözde Seda Altuner, Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin annesi Gönül’e hayat veriyor. Yaklaşık bir sezondur dizide yer alan Altuner’in karakter sayesinde adeta yıldızı parladı. 

Yorumlar (0)