Reha Erdem’in merakla beklenen filmi “Seni Buldum Ya!” ilk kez dijitalde yayınlanacak!

Türk sinemasının efsane yönetmenlerinden Reha Erdem’in merakla beklenen yeni filmi “Seni Buldum Ya!” dijital platformda yayınlanacak! Nisan 2020’de çekilen komedi tadındaki film, karantina sürecinde bilgisayar kameralarıyla çekildi.

MEDYA 13.02.2021, 16:44
Reha Erdem’in merakla beklenen filmi “Seni Buldum Ya!” ilk kez dijitalde yayınlanacak!

Türk sinemasına “Hayat Var”, “Korkuyorum Anne”, “Beş Vakit”, “Koca Dünya” ve “Kosmos” gibi iddialı filmleri bırakan başarılı yönetmen Reha Erdem, karantina sürecinde yazıp çektiği “Seni Buldum Ya!” filmini izleyicilerle buluşturuyor. Tamamen bilgisayar kameralarıyla çekilen fi lm, 2020 yılının Nisan ayında karantina sürecinde gerçekleştirildi.

İki dolandırıcı, çevrimiçi suç şebekesi kurarsa

Karantinayı fırsat bilen ve çevrimiçi bir suç ağı kuran iki dolandırıcı anlatan film, bu ağa yakalanan masum insanların yaşadığı trajikomik hikayelerini konu ediyor. Masum insanların yaşadığı korku, endişe ve bir o kadar da başkaldırı, heves, empati, aşk ve dans dolu hâller, “Seni Buldum Ya!” filminde bir araya geliyor. Filmin yapımcılığını ise, Ömer Atay ve Serra Ciliv üstlendi.

Filmin oyuncu kadrosu ise, yıldız oyunculardan oluşuyor. Kadroda bulunan yıldız isimler ise; Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’dan oluşuyor. Oyuncuların da ilk kez bir projede bir araya gelen oyuncular arasından seçilmesi de dikkat çekiyor. Yine insanlığın tuhaf hallerine ayna tutacak olan başarılı yönetmen Reha Erdem,’in yeni filmi “Seni Buldum Ya!” 13 Mart’ta MUBI platformu üzerinden izlenebilecek.

4

Yorumlar (0)