Özcan Deniz, yeni dizisi Senrkon ile internet izleyicisinin karşısına çıktı!

Son olarak ‘Seni Çok Bekledim’ dizisiyle ekranlarda izleyici karşısına çıkan sanatçı ve oyuncu Özcan Deniz, yeni dizisi Senkron ile bu kez dijital platformlarda izleyicisiyle buluşuyor. Yaklaşık 6 bölümden oluşan dizide Deniz; Cansel Elçin, Feyza Aktan, Uygar Özçelik ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimlerle başrolleri paylaşıyor.

MEDYA 10.04.2021, 10:59 11.04.2021, 12:08
Özcan Deniz, yeni dizisi Senrkon ile internet izleyicisinin karşısına çıktı!

Geçtiğimiz yıllarda İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Frauk karakteriyle izleyiciden tam not alan Özcan Deniz, kısa bir aranın ardından Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara dönmüştü. Birkaç bölüm sonra ekranlara veda edecek olan dizisinden hemen sonra Özcan Deniz’in izleyicileriyle buluşması, sona ermeyecek. 



Deniz, çekimlerinin daha önce yapıldığı ve tamamen 6 bölümden oluşan ‘Senkron’ dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor.

Özcan Deniz bu kez yönetmen, senarist ve oyuncu oldu

Dizinin kadrosunda Özcan Deniz’in yanı sıra Cansel Elçin, Feyza Aktan, Uygar Özçelik ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimler de yer alıyor. Ayrıca dizide Mazlum Kiper, Semra Dinçer, Kuzey Deniz, Melis Gürhan ve Emre Akkuş gibi oyuncular da rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini de yapan Özcan Deniz, aynı zamanda Senkron’un senaryosuna da imza attı. Paralel evrenlerde geçen Senkron, izleyicisini sürükleyici bir zaman yolculuğuna çağırıyor.

Distopik bir dünyada gerilim temasını bünyesinde barındıran dizi, zaman yolcuğunu ve paralel bir evreni sorguluyor. Yarım kalan hayalleri ve aşkları da konusuna alan Senrkron, kendilerini hiç beklemedikleri bir zamanda paralel evrende bulan Sedat ve Mina adlı iki kişiye odaklanıyor.

Yorumlar (0)