Nursel Köse’den, eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay hakkında olay açıklama!

Bir platformda yayınlanan programa konuk olan başarılı oyuncu Nursel Köse, geçmişte ‘Paramparça’ dizisinde beraber rol aldıkları Nurgül Yeşilçay hakkında bir soruya cevap verdi. Köse’ye, Yeşilçay’ın diziden ayrıldıktan sonra kendisini aramadığı kırgın olduğu söylendi. Nursel Köse, vefasız olup olmadığı hakkındaki soru üzerine olay bir cevap verdi. 

MEDYA 02.05.2021, 16:40 03.05.2021, 15:42
Nursel Köse’den, eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay hakkında olay açıklama!

Bugüne kadar rol aldığı ‘Paramparça’, ‘Avlu’, ‘Güvercin’, ‘Kötü Yol’ ve ‘Arıza’ gibi dizilerdeki rolleriyle hatırlanan başarılı oyuncu Nursel Köse, bir dijital platformda yayınlanan ve Jülide Ateş’in sunduğu programın konuğu oldu. Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Köse, Türkiye’de kadınların sevilmediğini ve korunmadıklarını ileri sürdü. Sektörde erkek oyuncuların kadın oyunculardan daha çok kazandığını da belirten Köse, erkek başrollerin daha çok kaşe aldığını ama kadın oyuncunun da erkek oyuncun da eve ekmek götürdüğünü ve adaletli eşitlik olması gerektiğini belirtti.



Nurgül Yeşilçay’ın Nursel Köse’ye kırgın oldu hatırlatıldı

2014 yılında yayına giren ‘Paramparça’ dizisinde Nurgül Yeşilçay ile beraber oynayan Nursel Köse’ye, ayrıca geçmişte yaşananlar da hatırlatıldı. Hatırlanacağı gibi Yeşilçay, dizinin ikinci sezonu devam ederken 52. Bölümde ekipten ayrılmış ve dizi 97.bölümde ekranlara veda etmişti. Nurgül Yeşilçay diziden ayrıldıktan sonra, yakın arkadaşı olduğu Nursel Köse’nin kendisini aramadığını belirtmiş ve bu yüzden kırgın olduğunu söylemişti. Ateş Köse’ye, bu konu üzerinden ‘Vefasız mısın?’ diye bir soru yöneltti.



Nurgül Yeşilçay’a öpücük gönderdi

Nursel Köse konu üzerine, vefasız olabileceğini ve bugünkü çağda vefanın ne olup olmadığı üzerine konuşmanın önemine işaret etti. Dizi seti sürecinde çok yoğun olunduğunu ve oyuncuların hep yan yana olduğunu hatırlatan Köse, dizilerin bitmesinden sonra herkesin koptuğunu söyledi. Ama yeniden biriyle karşılaştığı zaman sanki zaman geçmemiş gibi aynı noktadan başlayabildiğini de ekleyen Köse, Nurgül Yeşilçay ile diziden ayrılırken helalleşmediklerini söyledi. Nurgül Yeşilçay’ı aramadığını da belirten Köse, çok takdir ettiği bir oyuncu olduğunu da söyledi. Yeşilçay’ın güçlü bir kadın olduğunu da sözlerine ekleyen Köse, Yeşilçay’ın kendisine kırgın olduğu sebebi çok anlayamadığını ve nedenin kendisine yabancı olduğunu da belirtti. Nursel Köse sözlerini, Nurgül Yeşilçay’a öpücük göndererek noktaladı.

Yorumlar (0)