İranlı turist Antalya’da denizde ceset buldu

İranlı turist Antalya’da su altına daldığı sırada bir ceset buldu. Turist durumu sahildekilere bildirince olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bulunan cesedin sabah saatlerinde denize girip boğulan 45 yaşındaki Ali Yılmaz’a ait olduğu öğrenildi.

YAŞAM 02.05.2021, 17:11 03.05.2021, 15:42
İranlı turist Antalya’da denizde ceset buldu

İran’dan Antalya’ya tatil için gelen Nima Şerbetzade, deniz gözlükleriyle birlikte Konyaaltı sahilinde denize daldı.

Turist, deniz yüzeyinde bir zaman yüzdü ve su altında bir cisim gördü.

Gözlüklerinin de yardımıyla suya dalan ve görmüş olduğu cismin ceset olduğunu anlayan turist, durumu sahildeki diğer vatandaşlara bildirdi.

Polis ekipleri olay yerine geldi

Vatandaşların da ihbar etmesinin üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Yapılan çalışmalar neticesinde Sahil Güvenlik Komutanlığı su altı ekipleri tarafından ceset suya dalınarak çıkartıldı.

Sabah denize girmiş

Gerçekleştirilen incelemelerde cesedin kimliğinin 45 yaşındaki Ali Yılmaz olduğu belirlendi. Polis ekiplerince olay yerinde gerçekleştirilmiş olan çalışmada sabah saatlerinde şahsın sahile gelerek denize girdiği ve ardından kaybolduğu ortaya çıktı.

Şahsın olay yerindeki çantası ise ekiplerce merkeze götürüldü.

“Heykel gibi görünüyordu, korktum”

Nima Şerbetzade cesedi ilk olarak su altında gördüğünü söyleyerek, “Yüzerken gözlükle bir ceset gördüm. Erkekti ve 40-50 yaşlarındaydı. Elbisesi vardı. Gelip arkadaşlara haber verdim. Onlar da baktı. Korku yaşadım biraz. Heykel gibi görünüyordu.” dedi.

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası ceset Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)