Netflix'ten görsel efekt atölyesi: Son başvuru tarihi ve katılım şartları

Netflix, yaratıcı sektörde yer alan kişilerin kabiliyetlerinin artırılması ve yeni yeteneklerin sektöre kazandırılması amacıyla görsel efekt eğitimi verecek. "Prodüksiyon için Görsel Efekt Atölyesi" hakkında Netflix'ten açıklama geldi. Peki Netflix'in görsel efekt atölyesi ne zaman? Atölyeye kimler başvurabilir? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

MEDYA 05.10.2023, 11:08 05.10.2023, 11:19 Hakan Öksüz
Netflix'ten görsel efekt atölyesi: Son başvuru tarihi ve katılım şartları

Dizi ve film yayın platformu Netflix'ten bu kez eğitim haberi geldi. Görsel efekt (VFX) alanında uluslararası çapta tanınan "Escape Studios" ile Netflix tarafından yapılacak atölyede görsel efekt eğitimi verilecek. Yapımcı Leslie Lee'nin eğitmenlik yapacağı "Prodüksiyon için Görsel Efekt Atölyesi" hakkında bilgi verildi.

Netflix'in görsel efekt atölyesi ne zaman?

Netflix'in açıklamasına göre, katılımcımların yaratıcı sektördeki kabiliyetlerinin geliştirilmesi amaçlanan atölye 27, 28 ve 30 Ekim'de gerçekleştirilecek. Atölye, çevrim içi yapılacak. Katılımcılar için simultane çeviri yapılacak.

Atölye için son başvuru tarihi

Peki başvurular ne zaman sona erecek? Atölyeye kimler katılabilecek? Edinilen bilgilere göre atölyeye son katılım tarihi 14 Ekim. Görsel efekt yapımcıları, asistan yönetmenler, yapım koordinatörleri, görsel efekt koordinatörleri, post prodüksiyon koordinatörleri post prodüksiyon süpervizörleri, post prodüksiyon ve prodüksiyon ekipleri atölyeye başvurabilecek.

Türkiye'de yapılan Netflix atölyeleri

Netflix'in Grow Creative ekibi tarafından düzenlenecek olan "Prodüksiyon için Görsel Efekt Atölyesi", sektöre yetenekli insanları kazandırmayı hedefliyor. Şimdiye kadar bu ekip tarafından Türkiye'de "Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı Dersi" ve "Yaratıcı Yapımcılık Programı" gibi atölyeler yapılmıştı. 

Yorumlar (0)