MasterChef'te şeflerden genç yarışmacıya ikaz! "Özrü kabahatinden büyük"

MasterChef Türkiye'nin son bölümüne Burak ve Dilan isimli yarışmacılar arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Daha önce yarışmacı arkadaşı için sert sözler sarf eden Dilan; Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’ya kendini ifade etmeye çalıştı. Dilan'ın "Burak'ın sevdiklerini ve yakınlarını çok üzdüm fakat söylediklerimin hala arkasındayım." sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya genç yarışmacıyı uyardı.

MEDYA 08.09.2022, 16:22 10.09.2022, 08:50
MasterChef'te şeflerden genç yarışmacıya ikaz! "Özrü kabahatinden büyük"

MasterChef Türkiye takım oyununun oynandığı bölümle ekrana geldi. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri üyesi olduğu MasterChef Türkiye'nin son bölümünde heyecan hiç eksilmedi. Programda ortaya çıkan yüzleşme ise gecenin en dikkat çeken olaylarından bir tanesi oldu. Dilan daha önce söylediği sözler sebebiyle Burak'tan özür diledi ancak söylediklerinin de arkasında olduğunu aktardı. Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’dan ise bu sözleri sebebiyle genç yarışmacıya uyarı geldi.

“Senin yüreksiz olduğunu düşünüyorum”

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken isimlerinden biri olan Dilan, eleme adayı olan Burak’a takım oylaması esnasında dönerek "İnsanların arkasına sığınarak bir yerlere gitmemeni tavsiye ederim. Dokunulmazlıkta da kendi tabaklarınla devam etmeni isterim. Yürek burada çok önemli. Ben senin yüreksiz olduğunu düşünüyorum. Sana yürek lazım." sözlerini kullanmıştı.

“Söylediğim sözlerin arkasındayım”

MasterChef Türkiye yarışmacısı Dilan, sarf ettiği bu sözler için son bölümde Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun huzurunda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Dilan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

“Ben kafamı yastığa koyunca rahat bir şekilde uyumadım. Çünkü ben böyle bir insan değilim. İnsanların kalbini bu kadar kıracak, ağır sözler söyleyecek bir insan değilim. Fakat ben böyle düşünüyorum. Düşündüklerimin hâlâ arkasındayım. Ama bunu daha kibar ve tatlı dille söyleyebilecek bir kişiyken dozunu kaçırdım. Bir de bir şeyleri başaramıyormuş gibi hissettiğim için artık genel anlamda tepkim var. Burak'a karşı içimde bazı şeyler vardı. Ona bu şekilde bunları yansıttım. Yüreksiz dememem lazımdı. Belki baba ve anneni çok üzdüm, sevdiklerinden özür dilerim fakat yine de söylediklerimin arkasındayım."

Somer Şef ile Mehmet Şef’ten uyarı

Dilan'ın bu sözleri sonrasında Mehmet Şef, "Söylediklerinin arkasındaysan kırmaya devam ediyorsun" ifadelerini kullanınca genç yarışmacı şu sözlerle kendini savundu:

"Hayır şefim, söyleme tarzım sertti. O kadar sert çıkmaya gerek yoktu. Bundan dolayı kötü hissediyorum. Fakat herkesin bir düşüncesi var. Benim için de kötü düşünüyorlardır, diğerleri için ben iyi düşünüyorumdur, bunlar değişebilir."

Dilan'ın bu sözleri üzerine Somer Şef, "Dilimizi iyi kullanmak önemli. Karşımızdaki insana aynı şeyi 50 farklı şekilde söyleyip, birinin kalbini yaralarken diğeriyle 'Aaa! Evet, haklıymış' dedirtebiliriz" açıklamasını yaptı.

Burak: “Çok sinirliyim”

Burak ise Dilan'a "Benim düşüncem, Dilan bahane arıyordu. Ben buradan çıkacağım fakat çok sinirliyim. Hak etmediğimi düşünüyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

Yorumlar (0)