Kim Milyoner Olmak İster'deki ‘omurilik’ sorusuna verilen cevap, olay oldu!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasında, sorulan ‘omurilik’ sorusu, geceye damgasını vurdu. Soru için joker hakkını kullanan yarışmacının cevabı ise, başta İmirzalıoğlu olmak üzere ekran başındaki herkesi şaşırttı.

MEDYA 07.02.2021, 16:49 08.02.2021, 12:07
Kim Milyoner Olmak İster'deki ‘omurilik’ sorusuna verilen cevap, olay oldu!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği “Kim Milyoner Olmak İster?” adlı yarışma programının ekrana gelen bölümünde, ilginç anlar yaşandı. Programa yarışmacı olarak katılan Mehtap Gül Caymaz’a, “Hangisi, beyinde bir bölgeye verilen addır?” sorusu yöneltildi. Şıklar arasında; omurilik sarımsağı, omurilik turpu, omurilik soğanı ve omurilik brokolisi yer aldı.

Telefonla joker hakkını kullandı

Yarışmacı kadın sorudan emin olamayınca, joker hakkını kullanmak istedi. Telefonla joker hakkını kullanan yarışmacı, ‘doktor’ olduğunu söylediği arkadaşını aramaya karar verdi. Telefonda arkadaşına birkaç kez şıkları okuyan yarışmacıya arkadaşı, ‘omurilik sarımsağı’ cevabını verdi, ancak kesin cevabı veremeden süre bitti.

Sosyal medyada geyik konusu oldu

Öğretmen yarışmacı Caymaz, arkadaşının en son söylediği cevabın doğru olduğunu düşündü ve o şıkkı işaretledi. Ancak yanlış cevap olduğunu gören Caymaz, büyük bir şok yaşadı. Kenan İmirzalıoğlu da cevaba çok şaşırdı ve 'Arkadaşınız doktordu değil mi?’ diye Caymaz’a tekrar sordu. İnternette herkes doktoru araştırmaya başlarken, bu durum sosyal medyada da geyik konusu oldu.

Sorunun cevabı ise, "Omurilik soğanı" olarak belirtildi.

Yorumlar (0)